Annonce
31/12-15 12:42

Vind 12 flasker anmelderrost rødvinVind 12 flasker anmelderrost rødvin

Vind 12 flasker Cantine Due Palme Selvarossa Terre 2004 til grillaftenen med vennerne eller din kommende familiefest.

storybild

Selvarossa Terre 2004 er en seriøs topvin, som passer til de fleste festlige anledninger eller hyggelig stunder.

Den er den perfekte ledsager en lækker pasta ret, rødt kæd eller modne oste og vil fuldende jeres aften.

Svar på: I hvilket land drikkes der mest vin pr. indbygger?

a) Frankrig

b) Sverige

Vinen har en intens mørk rød farve. Intense aromaer af røde bær, modne krisebær, og med noter af vanilje, krydderi og træ. I smagen er det igen de mørke og røde bær der er fremtræden, samt de flot integreret noter fra fadlagringen.

Vinen virker utrolig frisk, især taget de 10 år i betragtning. Selv om der er pondus og kraft i denne vin, så er det så flot intregreret, at vinen er fuldendt, med bløde tanniner og en eftersmag der igen er blød, lækker og rigtig lang, med let sødmefuld frugt.

Se anmeldelser af vinen her

★★★★★ 5 stjerner og "testens bedste vin" af FinansBureauet
"Virkelig spændende 10 år gammel italiensk sag, med masser af pondus og personlighed. Markant næse med næsten tjæreagtigt præg og opulent og stadig ungdommelig mund med fint syrebid, kødfuld krop med flot struktur og lang eftersmag med let sødmefuld undertone. Testens bedste vin."

★★★★★ 5 stjerner VinAvisen
"En meget dejlig rødvin i en spændende, tung flaske. Den har en bred og blød smag samt en rank syre, der gør den velegnet til mad."

Konkurrencen udbydes af AndrupVin.dk og løber indtil 01/11/2015. For at deltage skal man tilmelde sig AndrupVin.dks nyhedsbrev. Der trækkes lod blandt de rigtige svar i uge 45. Vinderne får direkte besked og offentliggøres på AndrupVin.dk. Præmien har en værdi á 12 x 199 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Hvad tænker du..?
Flere annoncer