Annonce
20/08-15 14:51

Veludstyret mini giver meget bil for pengeneVeludstyret mini giver meget bil for pengene

Opel er nu kommet med en bil i den mindste klasse, der modsat andre mærker kan fås for under 100.000 kr.

storybild

Den nye Opel KARL overrasker ikke kun på flot design, komfort, rummelighed og ekstraudstyr, så det batter. Med en pris, der begynder helt nede under de 100.000 kr., kan alle være med. KARL er skabt med fem døre og 75 hk benzinmotor. Den fås fra kun 79.990 kr. eller fra kun 1.599 kr./mnd. i privatleasing. Uanset om man foretrækker at købe eller lease, kan KARL altså erhverves til en yderst konkurrencedygtig pris. Det er sjældent, at en så god bil fås så billigt.


Tre prisklasser
Bilen med prisen til enhver smag fås i tre prisklasser. Den billigste model hedder ESSENTIA og koster knap 80.000 kr., men hvis man vil have lidt mere lir, kan man for 20.000 kr. mere, altså knap 100.000 kr., få modellen ENJOY, hvor der både er aircondition, fjernbetjent centrallås, City Mode, elbetjente, opvarmelige sidespejle og fartpilot med fartbegrænser.

Den kløgtige ville dog vælge den dyreste, men dermed også bedste model, COSMO, som fås til 119.990 kr. Til denne pris, som stadig er en meget konkurrencedygtig en af slagsen, får man, ud over standardudstyret fra ESSENTIA og udstyret fra ENJOY-modellen, opvarmelige sæder og rat, elektronisk klimakontrol, læderrat med ratknapper og vejbaneskifte-alarm.

LÆS OGSÅ: Vind den helt nye KARL i et helt år

Ligesom de store modeller
Selvom KARL er tænkt som en billig bil, og selvom navnet KARL stammer fra sønnen i Opel-familien, så har den stort set det samme udstyr som både Opel ADAM og Opel Corsa. Fx varme i rattet og i sædet, aircondition og stereoradio.

LÆS OGSÅ: Er det her verdens største minibil?

LÆS OGSÅ: Ny minibil er proppet med udstyr

LÆS OGSÅ: Bilen til den afsindig lave leasingprisHvad tænker du..?
Flere annoncer