Annonce
27/05-15 10:16; Opdateret: 01/06-15 09:00

Kom til DM FINALE med KIF Kolding KøbenhavnKom til DM FINALE med KIF Kolding København

Tag hele familien eller alle vennerne med til DM finale i TREFOR arena Brøndby med KIF Kolding København mod Skjern Håndbold.

storybild

(Billede: Frank Cilius)

Oplev Danmarks bedste håndboldhold LIVE søndag d. 31 maj kl. 20.15 for kun 20,- pr. billet.

De forsvarende danske mestre i håndbold KIF Kolding København spiller dette års afgørende DM finale i TREFOR arena Brøndby, hvor Skjern Håndbold er finalemodstander. Hvis denne kamp skal vindes, kræver det maksimal opbakning på tilskuere lægterne for at kunne ligge maksimalt pres på Skjern.

Hent dine billetter til 20 kr. her

Dørene åbner 2 timer før kampstart kl. 18.15, og der vil være aktivitets-zone og fan fest ude foran arenaen før kampen, kæmpe lys- og lydshow, underholdning, konkurrencer, liveunderholdning i pausen og efterfølgende autografskrivning, hvor du kan komme helt tæt på stjerner, som den danske landsholdsprofil Bo Spellerberg, danske stjerner som Kasper Hvidt, Lars Jørgensen og den store svenske stjerne Kim Andersson. Der er altså garanti for spænding og action og metervis af underholdning til børnene denne dag.

Club MX har som samarbejdspartner med KIF Kolding København et begrænset antal billetter til DM finalen, og har derfor mulighed for at tilbyde dig, at købe billetter til kun 20,- pr. billet til årets sidste håndboldbrag i TREFOR arena Brøndby.

Vælg billettypen ”Club MX KIF KBH”, for at benytte dig af tilbuddet om 20 kr.. Rabatten fratrækkes i slutningen af købs processen. Prisen er eksklusiv billetlugen.dks gebyr på 10,- pr. billet
Der ville blive kørt efter ”Først til mølle princippet” på disse billetter.

Hent dine billetter til 20 kr. her

Hvad tænker du..?
Flere annoncer