Annonce
16/03-17 04:00; Opdateret: 14/08-17 10:22

Forlæng hyggen i haven med et hjemmelavet drivhusForlæng hyggen i haven med et hjemmelavet drivhus

GØR-DET-SELV. Med et drivhus kan man forlænge sæsonen - og faktisk kan man bygge drivhuset selv.

storybild

Med et drivhus i haven er der mulighed for at nyde forårets første solstråler uden at fryse og samtidig dyrke sine yndlings planter og grøntsager, da de er beskyttet for det køligere vejr.

Med det danske klima kan det være svært at dyrke planter og opholde sig i haven i de kølige måneder. Med en ny guide forlænger byggemarkedet Silvan imidlertid den periode.

Der er nemlig tale om en instruktion til at bygge sit eget drivhus med flisebelægning, hvilket betyder, at man får et sted, hvor man kan opholde sig og dyrke planter, når det danske klima ellers ikke er til det.

Læs mere om andre gør-det-selv-projekter på silvan.dk

Den flotte flisebelægning giver fornemmelsen af, at drivhuset også er et opholdsrum, og selv om det kan virke som et større projekt, har Silvan gjort processen overskuelig for de fleste.

Instruktionen giver nemlig en trin-for-trin gennemgang af projektet, der kan bygges for en overskuelig pris.

For 32.000 kroner og en smule gør-det-selv-snilde kan man bygge et 13 kvadratmeter stort drivhus inklusiv flisegulvsbelægning i haven. Og til og med den 23. marts 2017 er der endda særligt tilbud på alle udstillede belægningssten i Silvan-butikker landet over.

På taget har drivhuset en såkaldt ’cresting’, der både får det til at se endnu flottere ud og modvirker, at fugle sætter sig og klatter på taget.

Hele instruktionen til at sætte drivhuset op kan findes på silvan.dk, hvor man også finder en liste over de materialer og værktøjer, man skal bruge til projektet.

På denne måde kan du blot gå i din nærmeste Silvan, bestille varerne og følge guiden trin for trin.

Dette er dog langt fra det eneste hjemmeprojekt, Silvan har fokus på lige nu. For tiden afholder byggemarkedet nemlig ’Gør-det-selv-mesterskaberne’, hvor alle har mulighed for at uploade deres egne projekter til silvan.dk og på den måde deltage i konkurrencen om tre gavekort på 15.000 kroner til Silvan.

På hjemmesiden kan man se alle de tilmeldte projekter og stemme på sine favoritter eller blot lade sig inspirere til at selv at begynde og bygge derhjemme.

Få inspiration til dit eget gør-det-selv-projekt her

Flere annoncer