Annonce
10/01-17 09:01; Opdateret: 02/05-17 15:23

Kender du dette anderledes træningscenter?Kender du dette anderledes træningscenter?

TRÆNING. Mange steder bliver træning forbundet med toptunede kroppe og smart tøj. Men en dansk fitnesskæde går imod strømmen og har gjort det tilgængeligt for alle.

storybild

Træningscentret burde være et sted, hvor der er plads til alle, og hvor man kan træne som man vil, uden at det er et problem. Men i en verden hvor skønhedsidealer bliver mere og mere voldsomme, er der flere steder, hvor træningscentret bliver et modeshow for toptrænede mennesker.

En dansk fitnesskæde har imidlertid gjort op med denne tendens og slået sig op på, at der skal være plads til et afslappet forhold til træning i deres centre, og at man sagtens kan komme til træning i præcis det tøj, man vil, uden at nogen kigger skævt til en. LOOP kan fejre 10-års jubilæum i år, og i januar åbner de center nummer 60 i Danmark.

Læs mere om LOOP Fitness her

»Når folk kommer ind til os, er det som om, de ånder lettet op og tænker: ’Åh, her kan jeg sidde i maskinen og træne uden at skulle tænke på at trække maven ind,« siger Heidi, der er centerleder i et af LOOP’s centre.

Hun bliver støttet af medlemmet Annette: »Der er plads til alle. 80-årige mænd med sokker over knæene… Man kan træne i lige det, man vil, og på den måde, man vil.«

Netop dette var også filosofien fra start af i LOOP-centrene, lyder det fra den administrerende direktør Brian Schneider. Han forklarer, at ønsket var, at skabe en ramme for træning, der appellerede til den brede danske befolkning.

Og det må man sige, at kæden har gjort med centre i vækst over hele landet. Centrene er indrettet uden spejle, men også selve træningsformen er anderledes end i mange andre centre.

Træningskonceptet er nemlig baseret på cirkeltræning, hvor man kan få trænet de vigtigste muskelgrupper igennem på blot 24 minutter. Måden, centrene er bygget op på, betyder, at man ikke behøver at komme med en plan for sin træning, men blot kan gå i gang med den i forvejen tilrettelagte cirkeltræning.

Få mere information om cirkeltræning her

Det er så let tilgængeligt her. Alle kan være med: Vi har alt fra manden, der træner i cowboybukser, til hende i det tjekkede tøj," siger centerlederen Heidi om LOOP’s afslappede og gennemtænkte tilgang til træning.

I LOOP Fitness træner man cirkeltræning, hvor man skiftevis træner på 16 maskiner i 45 sekunder.

Sådan fungerer LOOP Fitness konceptet
Cirkeltræning:

I LOOP er der mulighed for at træne hele kroppen på 24 minutter.

Det sker ved cirkeltræning, hvor 16 maskiner er stillet op i en cirkel.

Hver 45. sekund lyder en tone, der giver signal om at skifte maskine, og når man har været igennem hele cirklen to gange, er man trænet igennem.

Flere annoncer