Annonce
16/12-16 09:24; Opdateret: 09/10-17 14:52

Her er trøjen, du MÅ eje til julHer er trøjen, du MÅ eje til jul

Juleaften er lige rundt om hjørnet, og hvis du endnu ikke har gjort dig selv den tjeneste at anskaffe dig en af årets mest populære trøjer, så er det nu du skal slå til. Kig med her og se hvorfor.

storybild

Julestemningen skal med garanti nok indfinde sig med det samme, når du er iført en af de sjove juletrøjer. Foto: Magasin du Nord

Sidste år indførte Magasin en ny juletradition, Christmas Jumperen, der på rekordtid vandt indpas hos danskerne, der glædeligt hoppede i de sjove og lidt kiksede sweatre med rensdyr, nisser og bjælder, og sågar blikende lys og musik.

De muntre trøjer er populære som aldrig før, og i det store udland har kendisser, sportsstjerner og forretningsfolk taget den velgørende og sjove tradition til sig. Samtidig samlede man mere end 100.000 kr. i Magasin sidste år til Dansk Folkehjælps julehjælp igennem de sjove juletrøjer.

Læs mere om Christmas Jumperne her

Gør julen sjovere for andre
Igen i år har Magasin sat fokus på de sjove og hyggelige Christmas Jumpere, der ud over at være et festligt indslag i en mørk og kold december, også bidrager til en eventyrlig jul for socialt udsatte børn og forældre, for Magasin donerer nemlig 50 kr. for hver solgt julesweater til den frivillige forening EventyrJul, der sørger for at socialt udsatte børn og forældre får en rigtig god jul.

Sweatrene findes til både herre, damer og børn, så hele familien har mulighed for at hoppe i de lidt kiksede sweatre med sjove rensdyr, snefnug eller snemænd. Så hvis du står og skal have taget det årlige familiebillede, mangler en gave til den, der har alt, eller måske er du på udkig efter det helt perfekte outfit til årets julefrokoster, så er de fine juletrøjer det oplagte valg.

Find din indre nisse frem med denne fine sweater. Foto: Magasin du Nord

3 måder, du kan style du din Christmas Jumper på

Der er ikke længere nogen tvivl. Juletrøjer er hot, hot, HOT, men hvor kan de dog være ufatteligt svære at style, så man ikke ser helt så ’udklædt’ ud. Derfor har vi samlet vores tre bedste styling-tips til julens festligste trøjer, så du kan bruge dem til både hverdag og fest, uden at ligne en der kommer direkte fra julemandens værksted.

1. Tomboy Christmas
Vidste du, at en julestrik kunne være super cool? Brug den sammen med et par ripped boyfriend jeans og dine yndlings-sneaks, eller vælg et par lækre stiletter, hvis det hele bliver lidt for drenget. Det giver dit outfit et ekstra feminint twist.

2. Holiday Glam
Fest og farver er selvskrevet til julens mange fester, og kombinerer du din juletrøje med et par pailletbukser eller måske en metallic nederdel, så får dit look et ekstra strejf af glamour. Hop i party-kjolen og brug din juletrøje over, så er du klar til julens mange fester.

3. Rock’n’roll Christmas
Vælg en oversized juletrøje, (så er der også plads til ekstra meget julemad), og brug den sammen med et par læderbukser eller en skindnederdel. Så er du garanteret et bad ass jule-look, der også kan holde til en tur i byen.

Læs mere om de sjove juletrøjer på Magasins blog, Ajour, og få endnu flere tips til en fantastisk jul.

Flere annoncer