Annonce
06/12-16 00:00; Opdateret: 09/10-17 14:53

Liste: 6 modetendenser, du skal kende til julens festerListe: 6 modetendenser, du skal kende til julens fester

Julens fester er den perfekte anledning til at klæde sig ekstra fint på. Hvis du ikke har fået helt styr på dit julefrokost-outfit, får du her de hotteste looks til festlighederne.

storybild

Har du også prøvet at stå i prøverummet et par timer før julefrokosten starter og blive mere og mere frustreret over, at du ikke kan finde den perfekte kjole? Du er langt fra den eneste. Hvis du vil være på forkant i år, kan du her finde inspiration til dit kvindernes festlook.

Få endnu mere inspiration til julens festlooks og tidens tendenser her

Funklende juveler
Giv dit outfit et eksklusivt look, der leder tankerne hen på ædelstene og skattekister. En af sæsonens helt store tendenser er nemlig fine juvelfarver som smaragdgrøn, rubinrød og rosenlyserød.

Hvis du sætter det sammen med tidens andet store hit, nemlig skinnende stoffer som velour og satin, giver det et ekstra elegant udtryk, og du kan tage fin og funklende til fest.

Den lille sorte eller florlet blomsterprint?
Den sorte cocktail-kjole er en klassiker og sikker vinder. Dette år byder dog også på fantastiske kjoler, der giver den lille sorte kamp til stregen.

I florlette stoffer og med de fineste blomsterprint får du et look, der oser af feminin elegance, og sammen med et par høje hæle er du helt klar til julefrokosten.

Pailletter, blonder og glimmer
Julen er den tid på året, hvor det for alvor er tilladt at være ekstra girly og lade den indre prinsesse får frit spil. Udnyt derfor chancen til at gå hele vejen med funklende pailletter, romantiske blonder og glitrende stoffer.

Dans ud i natten i pailletter fra top til tå med en af sæsonens mange fine pailletkjoler eller brug en højtaljet og ankellang nederdel i glimmer og sæt den sammen med en fin silke- eller blondetop.

3 modetrends til julefrokosterne, som mændene skal kende

Julen er lig med fester, og med alle julefrokosterne, der står for døren, er det tid til at finde det perfekte outfit. Men det helt store spørgsmål er det samme hvert år: Hvad skal jeg have på?

Magasin guider dig til det perfekte julefrokost-outfit, så du kan stå helt skarpt, når dansegulvet indtages.

Få tips om julens modetendenser på Magasins blog Ajour

Men in Black
Skal der være fest, så lad der være fest. Med et klassisk suit går du aldrig galt i byen, og det giver et ekstra festligt pift til stemningen. Det sorte suit er forbeholdt særlige lejligheder, så skal du følge traditionerne, er det sort, du skal gå efter.

Er du ikke til det helt mørke, så er alle nuancer af grå det helt store hit i år, og du kan derfor sagtens hoppe i et gråt suit. Det er stadig klassisk, men med et lille twist.

Brug din favoritstrik
Vil du prøve noget andet end det klassiske suit & tie eller skjorte og jeans, så gå efter strik. En af sæsonens store tendenser er nemlig at bruge både strik og jakkesæt, hvilket tilsammen står superskarpt.

Brug for eksempel en tynd rullekrave eller en sømmandsstribet strik under habitjakken, og du er klar til at gå velklædt og veloplagt til fest.

It’s all in the detail
Uanset hvordan du vælger at sammensætte dit julefrokost-outfit, så husk de sidste finesser. Detaljer som butterflies, slips og læderbælter giver det perfekte touch og fuldender hele looket.

På samme måde er skoene også værd at huske på. Du kan tone dit sæt op eller ned alt efter hvilke sko, du bærer. Hvis du vil være helt gennemført, så gå efter de mere dressy sko i klassiske modeller og med snører.

Er du derimod ude efter det casual udtryk, kan du sagtens sætte sneakers sammen med dit suit. Et par preppy strømper i fede mønstre og farver, og som lige anes under buksebenet, er bestemt også med til at sætte prikken over i’et.

Flere annoncer