Annonce
26/04-16 16:44; Opdateret: 10/01-17 14:36

5 råd: Sådan skal du udleje din bolig5 råd: Sådan skal du udleje din bolig

Har du planer om at flytte, er du på vej ud i verden, eller har du bare et værelse tilovers? Så har du nok overvejet at leje din bolig ud, men er måske usikker på, hvordan det fungerer?

storybild

Det er faktisk nemmere, end du tror, og der er masser af hjælp at hente. Du kan starte her, hvor du guides gennem processen fra start til slut.

Har du overvejet at leje din bolig ud, men er ikke helt sikker på reglerne? Fortvivl ikke – her bliver du guidet igennem fem trin, der beskriver, hvad du skal være opmærksom på. Du behøver nemlig ikke at lade det blive ved tanken - der er både råd og vejledning at hente, så du kan føle dig tryg i din nye rolle som udlejer.

Der er faktisk stor efterspørgsel på boliger, ikke mindst i hovedstaden og i studiebyerne. En ud af tre boligsøgende søger efter toværelses lejeboliger, mens hver fjerde boligsøgende foretrækker en lejebolig på 60-79 kvadratmeter. Men med stigningen i boligpriserne og en husleje, der næsten er fordoblet i København siden 2006, er der også mange, ikke mindst studerende, der blot leder efter et værelse at bo i.

Få flere råd herI en føljeton på 5 artikler får du gode råd om, hvordan du...

...finder den rigtige husleje og tjener penge på din lejlighed


...får styr på lejereglerne, inden du underskriver kontrakten


...skriver en god boligannonce og finder den rette lejer


...laver en lejekontrakt


...får det til at fungere med din lejer

Vidste du f.eks., at du kan få hjælp af Huslejenævnet, når du skal fastsætte lejen? Og at der er visse ting en kontrakt skal indeholde? Eller at du har mulighed for at tidsbegrænse dit lejemål? BoligPortal giver dig også tips til at lave en god kontrakt, der skaber tryghed for både udlejer og lejer, og vi ser på, hvordan man kan få et gnidningsfrit forhold til sin lejer.

Det er ikke svært at gå fra idé til handling, når du vil udleje, og bruger du BoligPortal, bliver du hjulpet hele vejen gennem forløbet – fra de første overvejelser til endelig opsigelse. På BoligPortal.dk finder du mange gode råd og blogindlæg, og vi har et stærkt supportteam, der sidder klar til at hjælpe dig.

Udlej din bolig her

Flere annoncer