Annonce
05/01-16 13:25; Opdateret: 02/03-16 10:34

En dag tilbage: Få 2 gratis billetter til håndboldbragEn dag tilbage: Få 2 gratis billetter til håndboldbrag

Få 2 gratis invitationsbilletter til kampen mellem KIF Kolding og Skanderborg håndbold den 3. marts kl. 19 i Sydbank Arena Kolding med kæmpe lys- og lydshow og konkurrencer.

storybild

Dette er første gang, vi udbyder invitationsbilletter til KIF Kolding Københavns kamp på deres jyske hjemmebane, og der er garanteret et brag af en kamp.

Der vil være aktivitets-zone før kampen, kæmpe lys- og lydshow, underholdning, konkurrencer, liveunderholdning i pausen og efterfølgende autografskrivning, hvor du kan komme helt tæt på stjerner som, Kasper Hvidt, Bo Spellerberg og den russiske stjerne, Konstantin Igrupolo.

Hent dine 2 gratis invitationsbilletter her

Bakken, har sikret sig et begrænset antal billetter til denne spændende håndboldkamp, og har derfor mulighed for at tilbyde dig, at hente op til 2 invitationsbilletter uden beregning til kampen. Skulle du have brug for ekstra billetter, så kan disse tilkøbes til 50 % af normalprisen, så du kan tage hele familien, eller alle vennerne med til tophåndbold.

Sådan gør du:
Vælg billettypen ”invitation KIF KBH” for at benytte dine invitationsbilletter og vælg derefter voksen/barn/Pensionist for eventuelle tilkøb.

Hent dine gratis invitationsbilletter nu

Rabatten fratrækkes i slutningen af købsprocessen og alle tilkøbspriser er + billetlugen.dks gebyr på mellem 10-20 kr. pr. billet.

HUSK kun at bestille det antal invitationsbilletter, I skal bruge, så vi kan få så mange ind til Danmarks største håndboldfest som mulig.

Der ville til denne kamp igen blive kørt efter ”Først til mølle princippet” på disse billetter.

Hvad tænker du..?
Flere annoncer