Annonce
24/06-17 13:00; Opdateret: 24/07-17 13:26

Guide: Planlægning af aktiv ferieGuide: Planlægning af aktiv ferie

Der bliver planlagt aktive ferier som aldrig før, så det helt store spørgsmål er, om du og din familie også har mod på en lidt anderledes ferie?

storybild

Der er mange gode grunde til at tage på en aktiv ferie, men hvor skal vi rejse hen, hvilke praktiske ting skal der købes, og hvilke overvejelser skal man ellers gøre sig? Det er nogle af de spørgsmål, du skal forsøge at finde svar på, før du foretager dig yderligere.

Er en aktiv ferie noget for mig?
Foretrækker du at ligge på en solseng fra morgen til aften på din ferie, så vil en aktiv ferie selvsagt ikke være noget for dig. Der er nemlig mange mennesker, som har en intention om at foretage sig så lidt som overhovedet muligt på ferien.

Er du for energisk og eventyrlysten til at slikke sol dag ud og dag ind, så kan du med fordel planlægge en anderledes ferie. Sætter du pris på at kombinere kulturrejser med naturoplevelser og fysisk aktivitet, så vil en aktiv ferie være lige noget for dig.

Ønsker du at rejse med din familie, så skal du naturligvis også sikre dig, at dine familiemedlemmer er interesseret i at komme på en lidt mere sporty ferie end normalt. Det er værd at tage højde for, at det ikke er alle destinationer, som er lige børnevenlige.

Hvilken destination skal jeg vælge?
Der er masser af fantastiske destinationer i verden, som blot venter på, at du besøger dem. Selvom du gerne vil opleve det hele på én gang, så skal du overveje, hvilken destination du gerne vil besøge denne gang. Nedenfor får du en håndfuld gode idéer til, hvor du kan rejse hen:

• Vandreferie på Sicilien
• Vandreferie i Wagrain (Østrig)
• Cykelferie i Andalusien (Spanien)
• Cykelferie i Provence (Frankrig)
• Dykkerferie i Hurghada (Egypten)
• Surferferie i Los Angeles (USA)

Hvad enten du er mest til vandring, cykling, dykning eller surfing, så kan du glæde dig ved tanken om, at der er mange skønne destinationer at vælge mellem.

En aktiv ferie kan også byde på andre aktiviteter end ovenstående, da mange danskere dyrker både svømning, styrketræning og roning på ferien.

Få købt det nødvendige tøj og udstyr
Du skal aldrig gå ned på udstyr, hvis du har et inderligt ønske om, at din kommende ferie skal blive et uforglemmeligt minde. I dag findes der flere danske forhandlere af beklædning og udstyr til outdoor og aktive rejser. Der er altså ingen undskyldning for ikke at få købt alt det nødvendige tøj og udstyr.

Soveposer, rygsække, lygter, telte og bærestole er noget af det, som er normalt at medbringe på en aktiv ferie. Eventyrsport er en af de webshops, som man kan overveje at lægge vejen forbi, hvis man mangler udstyr til ferien.

Flere annoncer