Annonce
12/01-15 13:54; Opdateret: 12/01-15 14:10

Velværedage på slotshotelletVelværedage på slotshotellet

Velværedage på slotshotellet Basthorst i Nordtyskland

storybild

I stilfulde og klassiske rammer kan I forkæle jer selv med velværedage på slotshotellet Basthorst i Nordtyskland, der ligger kun 10 kilometer øst for Schweriner See. Slottet har en fantastisk wellnessafdeling, hvor man nemt kan bruge en hel dag på at pleje krop og sjæl. Og når man færdes i slottets sale og korridorer eller spadserer ned ad den brede stentrappe og gennem den engelske park, er det meget let at drømme sig ind i de adeliges rækker i fortidens Nordtyskland.

Men slottet ligger også ideelt for de eventyrlystne, for her i det Mecklenburgske sølandskab ligger Schloss Basthorst centralt mellem Tysklands kulturperler Schwerin (20 km), Güstrow (52 km) og Wismar (48 km).

På en kør-selv-udflugt i Nordtysklands kulturhistorie bør man for eksempel besøge eventyrslottet i Schwerin, hvor vores egen Dronning Alexandrine i sin tid blev født, eller opleve hansestaden Wismar med den historiske Altstadt. Og efter en oplevelsesrig dag kan I glæde jer til en lækker middag hjemme på jeres stemningsfulde slotshotel, hvor der kræses om jer.

Se tilbuddet - klik her

Flere annoncer