Annonce
13/10-15 11:52

Få 2 invitationsbilletter til KIF Kolding København og HC Vardar SkopjeFå 2 invitationsbilletter til KIF Kolding København og HC Vardar Skopje

Få 2 invitationsbilletter og oplev Danmarks bedste håndboldhold KIF Kolding København søndag d. 18 oktober 2015 kl. 16.50 i TREFOR ARENA Brøndby.

storybild

KIF Kolding København spiller anden kamp på bare en uge i TREFOR arena Brøndby søndag d. 18 oktober, hvor de makedonske mestre og gruppens absolutte tophold HC Vardar Skopje løber på banen til et brag af en håndboldkamp – der er garanti for håndbold i international topklasse, med nogle af de bedste håndboldspillere i Europa.

Hent dine invitationsbilletter her

Dørene åbner 2 timer før kampstart kl. 14.50, og der vil være aktivitets-zone før kampen, kæmpe lys- og lydshow, underholdning med KIF Kolding Københavns maskot Buster, konkurrencer, liveunderholdning i pausen og efterfølgende autografskrivning, hvor du kan komme helt tæt på stjerner som, Kasper Hvidt, Bo Spellerberg, Lars Jørgensen og den store russiske stjerne Konstantin Igrupolo.

Club MX har efter stor efterspørgsel, sikret sig endnu et begrænset antal billetter til denne kamp, og har derfor mulighed for at tilbyde dig at hente op til 2 invitationsbilletter uden beregning til kampen. Skulle du have brug for ekstra billetter, så kan disse tilkøbes til 50 % af normalprisen, så du kan tage hele familien, eller vennerne med til tophåndbold.

Hent dine gratis billetter nu

Sådan gør du:
Vælg billettypen ”invitation KIF KBH”, for at benytte dine invitationsbilletter og vælg derefter voksen/barn/Pensionist for eventuelle tilkøb. Rabatten fratrækkes i slutningen af købs processen og alle tilkøbspriser er + billetlugen.dks gebyr på mellem 10-20 kr. pr. billet.

HUSK kun at bestille det antal invitationsbilletter I skal bruge, så vi kan få så mange ind til Danmarks største håndboldfest som muligt.
Der ville til denne kamp igen blive kørt efter ”Først til mølle princippet” på disse billetter.

Hvad tænker du..?
Flere annoncer