Annonce
03/03-16 08:52; Opdateret: 08/03-16 11:21

Tommy Hilfiger springer ind i foråret med butiksåbning og ny kollektionTommy Hilfiger springer ind i foråret med butiksåbning og ny kollektion

Der er forårsfornemmelser i luften i Tommy Hilfigers nye kollektion, der trækker på både ø-stemning og 1950’er-referencer til både mænd og kvinder.

Bildstrecke im Grossformat »

Kollektionen er dog ikke det eneste, der er i gærde i Tommy-universet. Brandet har nemlig også løftet sløret for deres nyeste samarbejde med tennisstjernen Rafael Nadal, og så er der inviteret til genåbning i butikken i København i dag.

Tommy Hilfiger bringer syden til Danmark

Der er dømt både sydlandske fornemmelser og retro-referencer i det legendariske amerikanske modehus’ nye kollektion.

Mens foråret lader vente på sig herhjemme, emmer Tommy Hilfigers netop lancerede SS16-kollektion, ’The Good Life’, af eksotiske vibes og ø-hop i det caribiske. Den amerikanske designer har nemlig skabt en kollektion, der tager dig med på et eksotisk eventyr med maritime referencer, farvede paletter og teksturerede tekstiler, der giver et afslappet og samtidig sofistikeret udtryk.

Tøjet er inspireret af den ikoniske amerikanske fotograf Slim Aarons’ fotografi er af berømtheder i glamourøse omgivelser rundt omkring i verden fra 1950’erne-1970’erne, og det bærer kollektionen også præg af. På klassisk Tommy Hilfiger-manér oser lookbooken nemlig af Americana med et twist, hvor der er tryk på de varme farver og behagelige outfits til både mænd og kvinder.

Godt nok leder ’The Good Life’ tankerne hen på varmere himmelstrøg, men tøjet kan også sagtens bruges i Danmark, hvor foråret lader vente på sig – både eksotiske print og maritime striber er nemlig en oplagt måde at bryde et ellers mørkt skandinavisk udtryk. Sådan en blanding af stilarter skaber et personligt udtryk og udstråler den eventyrlyst, som netop er essensen af den nye kollektion. Tøjet kan købes nu på Tommyhilfi ger.com og i Tommy Hilfi gers fysiske butikker – herunder butikken på Østergade 26 i København, der genåbner i dag.

Træk i en levende legendes jakkesæt
I samarbejde med verdensstjernen Rafael Nadal har Tommy Hilfiger lavet et jakkesæt, der går godt til enhver lejlighed.

Rafael Nadal er bedst kendt som en af de bedste tennisspillere nogensinde, men den 29-årige spanier kan mere end at slå til en bold. Sportsstjernen, der har vundet intet mindre end 14 Grand Slam-titler, er nemlig både frontfigur og inspiration for Tommy Hilfiger, hvilket tidligere har resulteret i både parfume og undertøj.

Med det seneste skud på stammen i Tommy-Nadal-samarbejdet bliver herrerne klædt knivskarpt på. Der er nemlig tale om en skræddersyet jakkesætslinje produceret i italienske metervarer.

”Jeg har altid beundret Tommy Hilfigers cool og ’all American’ design, som er sofistikerede, men samtidig lette at bruge, og jeg er glad for at danne par med brandet,” har Rafael Nadal sagt om samarbejdet.

Og det er tydeligt at se, hvad han mener, når man ser ’THFLEX Rafael Nadal Edition’. Her er der nemlig tale om en enkeltradet habit med slim fit-pasform, der gør den brugbar til de fleste lejligheder, ligesom den kan parres med alt fra skjorte og slips til en rullekrave på grund af sin tidsløse grå farve. Godt nok er der ikke tale om sportstøj, men Tommy Hilfiger lover, at linjen er ’Skræddersyet til bevægelse’, hvilket understøttes af både lette materialer og behagelig pasform.

Kollektionen kan fi ndes i Tommy Hilfi gers fysiske butikker og webshop nu. Vil du gerne følge med i o cielle begivenheder og andre nyheder omkring samarbejdet med modegiganten og tennisstjernen, er det o cielle hashtag #tommyxnadal.

”Investér i kvalitet; Et klassisk jakkesæt vil holde en livstid og bære dig langt.” - Rafael Nadal

Flere annoncer