Annonce
22/05-16 10:07; Opdateret: 04/04-17 13:31

Sådan holder dine batteridrevne julegaver længereSådan holder dine batteridrevne julegaver længere

Der findes ikke noget mere hjertevarmende end at se den glæde, en julegave skaber. Ligeledes bliver julen altid mere glædelig, når man oplever, hvordan ens børns eller ens børnebørns øjne lyser op dét sekund et legetøj, en dukke eller en bamse vækkes til live, idet der kommer batterier i, og der trykkes på tændknappen. Det kan dog være svært at vide, hvilket batteri du skal vælge at komme i legetøjet, da det kan være svært at kende forskel. Men der er forskel! Og det er det indvendige, som tæller…

storybild

Energi til julegaveindkøbet, juledagene, gave-bytte-ræset og endda nytårsudsalget

Juletiden er over os, og du er måske på vej ud for at købe de sidste gaver, inden det er for sent. Eller måske overvejer du, mens du læser det her, hvilke gaver der skal byttes om et par dage, når butikkerne åbner igen.

Læs mere om Duracell Ultra Power her

Eller måske glæder du dig bare til at shoppe igennem mellem jul og nytår, når juleudsalget begynder den 27. december. Uanset så hvad, så er der mange af de gaver eller ting, som du bytter eller køber, som der skal batterier i - batterier som helst skal holde længe...

Men hvilke skal man vælge og hvorfor? Ifølge bestyrelsesmedlem i Batteriselskabet og Research Engineer hos DTU, Jonathan Højberg, er det et batteris indre komponenter, som bestemmer dets ydeevne og holdbarhed:

Når det kommer til batterier, er det det indvendige, der tæller! Et normalt alkalinebatteri består af en række indvendige komponenter […] disse er usynlige for os, men det er faktisk dem, som skaber et godt batteri med lang levetid.”

Selvom alkalinebatterier overordnet består af det samme, kan de variere meget i design, kvalitet og ikke mindst i konstruktionen af de indvendige komponenter. Det er i disse forskelle, et batteris unikhed samt ydeevne skal findes, uddyber Højberg.

Anbefalingen kommer i kølvandet på, at batterikraft aldrig har været mere vigtig, eftersom den gennemsnitlige husstand i dag har mellem 15-20 devices, som alle bruger batterikraft – og forbruget er stigende! Så spørgsmålet er, om alkalineteknologien følger med?

Hos alkalinebatteriproducenten, Duracell, forskes der konstant i, hvordan de kan følge den teknologiske udvikling og skabe kvalitetsbatterier med lang levetid. Til det formål har producenten blandt andet udviklet og introduceret deres Ultra Power-batteri – Duracells stærkeste batteri til dato, når det kommer til ydeevne og holdbarhed*.

Et produkt som Jonathan Tse, Europæisk R&D Alkaline Franchise leder hos Duracell, er svært glad for, da det efter hans bedste overbevisning beviser, at Duracells batterier ikke kun følger med udviklingen – virksomheden sætter også nye standarder. Han uddyber:

”Det bekræfter, at vi gør, og gennem de sidste 50 år har gjort noget rigtigt. For både erfaring og forskning er essentielt, når det kommer til kvalitetsbatterier. Det er det, som differentierer os på markedet nu, som vil differentiere os i fremtiden og som vil tillade, at vi kan blive ved med at producere batterier med høj performance og holdbarhed.”

Læs mere om Duracell Ultra Power på www.duracell.dk.

*Disclaimer: afhængigt af brug. Egen test.

Flere annoncer