Annonce
13/03-17 09:07; Opdateret: 14/08-17 10:23

Byggemarked udlover 15.000 for bedste gør-det-selv-projektByggemarked udlover 15.000 for bedste gør-det-selv-projekt

KONKURRENCE. Nu kan du tjene penge på dine egne byggeprojekter. Silvan udlover nemlig store præmier i ny gør-det-selv-konkurrence.

storybild

Del dit eget gør-det-selv-projekt på silvan.dk, så deltager du i 'Gør-det-selv-mesterskaberne 2017' om at vinde 15.000 kr. (Billede: Photopop aps)

15.000 kroner for et byggeprojekt, du alligevel har lavet derhjemme. Det er det, byggemarkedskæden Silvan tilbyder i en konkurrence, de kalder ’Gør-det-selv-mesterskaberne 2017’, der starter den 3. marts.

Læs mere om konkurrencen på silvan.dk her

Her udloddes der nemlig tre gavekort á 15.000 kroner til Silvan i tre forskellige kategorier. Ideen til det nye tiltag kommer fra Silvans faste kontakt med kunderne, der laver flotte gør-det-selv-løsninger.

Ude i byggemarkederne bliver vi dagligt imponerede over, hvor kreative og håndværksmæssigt dygtige mange af vores kunder er. Nogle af de løsninger, vi hører om, er så flotte, gode eller bare sjove og overraskende, at de fortjener at blive delt og fejret. Og det har givet os idéen til det store ’Gør-det-selv-mesterskab’", siger Silvans bureau- og mediechef Karina Gondoff Bøje.

Mesterskaberne er inddelt i de tre kategorier: ’Den gode idé’, ’Den bedste udførsel’ og ’Den havde vi ikke lige set komme’. Denne opdeling er lavet for at give så mange som muligt en chance for at vinde i konkurrencen, fortæller bureau- og mediechefen.

Alle kan nemlig deltage i konkurrencen. Det eneste, man skal gøre, er at tage nogle billeder af sit gør-det-selv-projekt og uploade dem sammen med en kort beskrivelse af projektet på silvan.dk.

Her kan brugerne af hjemmesiden løbende stemme deres favoritprojekter ind i et mindre felt af finalister, og til slut udvælger et ekspertpanel vinderne.

Vi er selvfølgelig meget spændte på at se, hvad der dukker op. Håbet er, at der er rigtig mange derude, som har lyst til at deltage og vise, hvor nemt og sjovt det er at gøre det selv, og hvor flot et resultat man kan få. Samtidig er det en unik mulighed for at samle nogle af de mange gode idéer og projekter på ét sted i en gratis idébank," siger Karina Gondoff Bøje.

Se her et eksempel på et gør-det-selv- projekt:

Hvis standard-sofaen ikke passer ind i din lejlighed, så kan man altid bygge noget selv.

Flere annoncer