Annonce
22/06-15 16:31; Opdateret: 21/07-15 10:15

Find charterselskabernes billigste flybilletterFind charterselskabernes billigste flybilletter

Tidligere har charterselskaber som Bravo Tours, Apollo og Star Tour været alene om at flyve til populære sol- og badedestinationer som eksempelvis Mallorca, Kreta og Rhodos.

storybild

Men igennem de senere år har ruteflyselskaber som Norwegian, EasyJet og SAS åbnet mange nye ruter til disse populære feriedestinationer i direkte konkurrence med charterselskaberne.

Det store udbud fra flyselskaberne og den øgede konkurrence har medført billigere flybilletter til forbrugerne. Men det har indtil nu været en udfordring at få overblik over de mange tilbud og priser fra både ruteflyselskaberne og charterselskaberne. Det har nemlig ikke været muligt at finde både charterselskabernes flybilletter og priserne med rutefly i én og samme søgning. Men nu har rejsesøgemaskinen travelmarket.dk inkluderet charterselskabernes flypriser i sin flysøgemaskine.

Men er der forskel på en flybillet med en charterselskab og en flybillet med et ruteflyselskab? I princippet ikke, og ofte har charterselskaberne attraktive direkte flyvninger til meget lavere priser, særligt en til to måneder før afrejse. Charterselskaberne har nemlig købt og betalt hele flyvningen og ønsker derfor at få alle flysæder solgt, og derfor sættes prisen på flybilletter ned tæt på afgang.

Traditionelt sælger charterselskaberne "pakkerejser", som indeholder fly og ophold i hotel/lejlighed i 7 eller 14 dage. Men ofte sælger de også flybilletten uden ophold. Og det er her, der kan være store fordele for forbrugerne sammenlignet med en traditionel billet med ruteflyselskaberne.

For forbrugerne gælder det om at komme billigst og hurtigst til deres rejsemål. Samtidig vil man gerne spare tid i sin søgning, og ikke mindst have sikkerhed for at man har fundet den billigste flybillet. Kan man være lidt fleksibel med datoerne i sin ud- og hjemrejse, kan der være mange penge at spare ved at vælge charterselskabernes flybilletter,
siger Ole Stouby, som er direktør i rejsesøgemaskinen travelmarket.dk.

Vær fleksibel med datoer for ud- og hjemrejse
For at finde de billige flybilletter fra charterselskaberne skal du søge rejser med en varighed på 7 eller 14 dage, og mange af flybilletterne er med afrejse i eller omkring weekenden. Du får et godt overblik ved at bruge priskalenderen i flysøgemaskinen.

Søg selv efter billige flybilletter her

Hvad tænker du..?
Flere annoncer