Annonce
13/05-15 13:54; Opdateret: 22/06-15 10:24

De unge vælger ViaplayDe unge vælger Viaplay

Flere og flere vælger at streame, og en stor del af de unge vælger Viaplay

storybild

Streaming er blevet et populært fænomen, især i blandt unge københavnere. 2 ud af 3 københavnere vælger at streame, når de skal vælge, hvor de skal se deres yndlingsunderholdning – og Viaplay forventer en stor vækst af nye brugere i det nye år.

Men hvorfor vælger så mange unge at streame film, serier og sport? Her kommer Viaplays bud:

Se hvad du vil, hvornår du vil

Der var engang, hvor man skulle vente på sin yndlingsserie eller film, eller måske blev den slet ikke vist på TV. Man var afhængig af fjernsynets programoversigt – og den lineære sendeflade. Men disse dage er ovre. På streamingtjenesten Viaplay bestemmer man selv, hvad man vil se, og hvornår man vil se det.
”Vi vil selv vælge, om vi vil se en masse afsnit af yndlingsserien i træk, eller om vi kun vil se halvdelen af en film og så vende tilbage til den flere dage senere. Det er friheden i valget, som betyder noget”, forklarer Lotus Hedebroe, PR Manager Viaplay

LÆS OGSÅ: Viaplay vinder på børneindhold

Kæmpe udvalg

Udover friheden til at definere sine egne TV-vaner, så er det udvalget, som trækker de nye brugere til. Viaplay har et kæmpe udvalg af serier, film, reality og sport.
Nye populære serier, som Blacklist, Outlander og Battle Creek, men også gamle kendinge som Gossip Girl, Desperate Housewives og Venner hitter stort.

Derudover er reality som Paradise Hotel, Familien fra Bryggen og Jeg er en celebrity – få mig væk herfra også noget, som de unge i høj grad vil have. Og hvis du dertil ligger store Blockbuster titler som Guardians of the Galaxy, All is lost og Wolf of Wall Street til, så er underholdningen sikret i mange timer.

Og på sportsfronten er man næsten fuldstændig dækket ind! Champions League, Premier League, Formel 1, Golf, Tennis.. og listen bliver ved!

Ta' med på farten, i flyveren, bilen eller på ferien

Viaplay er opsat på at give deres kunder adgang til underholdning, uanset hvor de er – og derfor har de lavet en download funktion! Det betyder, at man uden en netadgang kan se masser af sin yndlingsunderholdning. Det er en rigtig god funktion, hvis man er på farten, på ferie eller bare et sted uden netadgang.

Så er underholdningen sikret på den lange biltur, flyrejsen eller i sommerhuset med dårlig internetforbindelse. Du har mulighed for at gemme dit downloadede indhold op til 30 dage på din enhed.

Hvad tænker du..?
Flere annoncer