Annonce
11/04-14 09:37; Opdateret: 09/05-14 11:00

Tror du heller ikke på slankepille?Tror du heller ikke på slankepille?

96 procent af alle danskere tror ikke på slankepiller. Men et nyt naturligt slankemiddel har som det første nogensinde fået sin effekt godkendt af EU - og slår dermed en pæl gennem alle fordommene.

storybild

Dorthe Thomsen fra Varde viser her sine gamle bukser,som nu ryger til Kirkens Korhær efter at hun har brugt Fibramin i 6 uger

Konjakroden er en plante, der traditionelt er blevet brugt i det asiatiske køkken. Planten stammer fra Kina og Indien og virker som en slags naturligt husblas.

«Den er blevet brugt til fødevarer, hvor man vil have noget fylde, uden at tilføre kalorier, bl.a. i vingummi. Det unikke ved planten er, at den kan opsuge sin egen volumen 200 gange, og det er i realiteten også det, der giver den slankende effekt», siger Wellvitas administrerende direktør, Claus Toft Gleerup.

Man tager Fibramin sammen med vand, hvorefter pillerne opsuger vandet og omdannes til en slags fibergelé, der fylder maven op.

«Man kan sammenligne det med at snørre mavesækken ind. I stedet for at formindske mavesækkens størrelse, fylder man den op med fibre på basis af konjakrod og vand», siger Claus Toft Gleerup, der synes, man bør prøve Fibramin, før man griber til mere drastiske metoder.

Sådan virker det
Mange har oplevet at spise for lidt i løbet af dagen, hvilket hævner sig ved middagsmaden.

«Det kender jeg fra mig selv. Til aftensmaden er jeg typisk blevet så sulten, at jeg spiser alt for meget», siger Claus Toft Gleerup, der afværger selv overspisningsproblemet med fiberpillerne Fibramin.

«Man tager to piller med 1-2 glas vand tre gange om dagen, hvilket betyder, at man faktisk allerede er lidt mæt, når man går til bords. Det gør helt enkelt, at man ikke spiser så meget som man ellers ville have gjort», siger han.

For at tabe sig hurtigere, kombinerer Claus Toft Gleerup Fibramin-pillerne med motion.

«Det betyder jo, at man både sætter ind ved at formindske indtaget af kalorier og ved at sætte forbrændingen i vejr et. Men man kan også tabe sig uden at motionere. Så går det bare ikke lige så hurtigt», siger han.

Vi du vide mère om Fibramin så klik her og besøg Wellvitas hjemmeside.

Vil du også prøve Fibramin
Wellvita sælger over 30 forskellige naturmidler, herunder midler, der lindrer symptomer i overgangsalderen, midler mod søvnløshed, ledproblemer og overvægt. Virksomheden har 50 ansatte, der servicerer 70.000 kunder, som handler via hjemmesiden www.wellvita.dk eller ved at ringe til virksomhedens call-center på tlf. 82 30 30 40, hvor man også kan bestille Fibramin for kr. 199,-. Produkterne er pakket, så de kan gå direkte i forbrugernes brevsprækker og ikke skal afhentes på postkontoret. Man betaler først, når man har modtaget varen, så man ikke behøver at frygte handel via nettet.


LÆS OGSÅ: SE og HØR - Master Fatman tabte sig med Fibramin

Hvad tænker du..?
Flere annoncer