Annonce
08/11-16 23:59; Opdateret: 13/12-16 10:23

Undersøgelse: Alle Mortener er fødte vindereUndersøgelse: Alle Mortener er fødte vindere

Nye videnskabelige undersøgelser viser, at folk, der hedder Morten, kan mere end den almindelige dansker. Ifølge flere eksperter er ’Morten’ fysisk overlegen, har en højere IQ og er langt smukkere end gennemsnittet - kort sagt en vinder i livet.

Morten er tidens mest populære navn. Flere og flere skifter navn og med navneændringen følger også en lang række særlige evner. En af Danmarks førende navneforskere, Malene Mortensen, har selv valgt at skifte efternavn for at mærke de særlige evner.

Navneforsker Malene Mortensen fortæller om den nye videnskabelige dokumentation, der beviser, at folk med navnet Morten har specielle evner. Hun har selv prøvet at skifte navn til Morten, men da det ikke er lovligt at hedde Morten som kvinde, tog hun det næstbedste og ændrede sit efternavn til Mortensen.

Hun er ekspert i Morten-effekten og udtaler: ”Vi har lige fået øjnene op for tendensen, og det er tydeligt, at alle der hedder Morten kan noget særligt. De er smukkere, bedre og mere intelligente end den almindelige dansker. De er en nutidens sammenblanding af James Dean, Adonis og Einstein”.

Det er altså helt utrolige effekter og evner, der bliver sat i forbindelse med navnet. Navnetrenden er i høj grad blevet landsdækkende, og flere oplever store ændringer i deres liv.

Vi har talt med Morten, der tidligere blev kaldt Taber-Thomas, om effekterne – ”Efter mit navneskifte er jeg blevet mere lykkelig. Jeg har tabt 25 kg, fået kæreste og endda et nyt job”.

Ændringen ser ud til at skabe en helt ny livsstil, hvor drømme og ønsker går i opfyldelse. Morten har i høj grad mærket effekten af sit nye navn, og han føler sig som et helt nyt menneske – ”Før var jeg Taber-Thomas, og nu er jeg Mester-Morten.

Jeg har succes med alt, jeg begiver mig ud i og har ikke tabt en konkurrence, siden jeg skiftede navn”.

Morten har altså på egen krop mærket den utrolige effekt, der følger med navneændringen, og han forsikrer, at der også skal spilles mere Lotto fremover. Og når han vinder, vil han bruge pengene på en privatkoncert med popduoen Citybois, der er hans store idoler.

Morten er ikke den eneste, der har oplevet navnesensationen ændre sit liv. Vi har været i kontakt med flere danskere, der har skiftet navn, og hver gang har det nye navn båret succes med sig. Forskere og eksperter landet over opfordrer især folk, der altid har haft store drømme, men aldrig gjort noget ved det, til at skifte navn.

Hvor længe trenden fortsætter vides ikke, men alle undersøgelser peger altså på, at navnet lige nu er opskriften på drømmelivet for alle, der ønsker det.

Den tidligere Taber-Thomas, nu Mester- Morten, siger, at noget af det største der er sket, siden han ændrede sit navn er, at han har mødt sine store idoler Citybois - som han her sender en hyldest til.

Flere annoncer