Annonce
29/05-17 09:32; Opdateret: 17/07-17 12:17

Nyt koncept giver dig verdensklassevin til indkøbsprisNyt koncept giver dig verdensklassevin til indkøbspris

KONCEPT. Med det nye danske koncept Winefamly kan man få fantastisk vin uhørt billigt gennem et månedligt medlemskab.

storybild

Siden 1998 har vinhuset Aia Vecchia i Toscana høstet præmier og anerkendelse på stribe for deres udmærkede vin. Det startede i 1998 med vinen Lagone, og udgaven fra 2015 blander på fornem vis sine italienske rustikke vinrødder med en finesse, der minder om den, man kender fra fransk vin.

Med andre ord er Lagone 2015 fra Aia Vecchia en dejlig vin – og den perfekte gave til Fars dag mandag den 5. juni. Endnu bedre er det, hvis man kan få den til lige omkring 70 kroner i stedet for markedsprisen, der ligger omkring 125 kroner. Og det er præcist, hvad man kan med det nye koncept Winefamly.

Tilmeld dig på Winefamly.com og få et godt farsdagstilbud her

Det danske firma har nemlig sat sig for at skabe en vinklub, hvor medlemmerne bliver tilbudt et bredt udvalg af kvalitetsvine til indkøbspris. Dette kan lade sig gøre ved, at medlemmerne betaler 75 kroner i medlemskab om måneden. Winefamly skærer altså omkostninger fra alle mellemmænd fra, og tjener i stedet kun på abonnementet.

Al vin og spiritus på Winefamlys hjemmeside er håndplukket, så man kan være sikker på, at man får kvalitetsvarer, når man er medlem. Derudover er hjemmesiden sat overskueligt op, så man kan se andre medlemmers vurdering af produkterne gennem både karakterer og kommentarer. Alle vine er desuden udstyret med mærkater, så man kan se, hvilken type mad den enkelte vin passer godt sammen med, samt om vinen er på lager i øjeblikket. Hvis den er, tilbyder Winefamly levering fra dag til dag inkluderet i prisen. Og du er ikke bundet til at købe 6 eller 12 flasker for at få dem til en god pris, men kan bestille lige så mange eller få, som du vil.

Læs mere og tilmeld på Winefamly.com

Det er garvede kræfter inden for både gastronomi og forretning, der har slået sig sammen om at lave Winefamly. I gruppen bag konceptet står blandt andre kokken Thomas Herman og grundlæggeren af Onfone og Mofibo, Morten Strunge, og selv om de kommer fra forskellige baggrunde, er de bundet sammen af en kærlighed til gastronomi og vin.

Med andre ord er der store vinoplevelser – som Aia Vecchias Lagone fra 2015 – at hente til små penge, hvis man melder sig til Winefamly.

Flere annoncer