Annonce
01/01-16 13:25; Opdateret: 08/03-16 12:27

Guide: Sådan vælger du det bedste kviklånGuide: Sådan vælger du det bedste kviklån

Kviklån er mulighedernes land, og der findes et hav af online långivere. Hvordan holder du hovedet over vandet, når du skal vælge det rigtige kviklån?

storybild

Her får du en guide, der hjælper dig med at se gennem masserne med et rentabelt kviklån i sigte.

Find dig et udvalg af kviklån
Til at starte med er det en god idé at se på flere end én lånemulighed. Som nævnt findes der et hav af muligheder, så det første er ikke altid det bedste. Du kan lave din research hjemme fra din computer eller på farten på din Smartphone og tablet. Så længe du har adgang til internettet, er indsamlingen af informationer lige til.

Men hvor skal jeg starte? Spørger du nok dig selv. Når der er så mange, der tilbyder kviklån på hver deres hjemmeside, kan det tage lang tid at få overblikket over de enkeltvise fordele og vigtigste lånkriterier. Det er her en sammenligningsside til formålet, er en genial opfindelse.

Sammenlign dine kviklån
På en sammenligningsside bliver du præsenteret for det billigste og bedste udvalg af kviklån hurtigt og enkelt.

Inden du vælger et kviklån fra mængden, så gør dig nogle tanker om, hvor meget du er villig til at betale i ÅOP (årlige omkostninger i procent), hvornår du skal bruge pengene, og hvornår du kan betale dem tilbage. Når du har gjort dig disse kriterier klart, er du klar til at besøge en sammenligningsside som eksempelvis www.fair-laan.dk eller www.laan-service.dk.

En sammenligningsside giver dig det fulde overblik med en lang, men overskuelig, liste af långivere. Du får alle de vigtigste informationer, som er værd at have in mente, når du vil låne penge. Find blandt andet en långiver, som vil låne dig 4000 kroner i 30 dage gratis, og hav dine penge indenfor få timer eller allerede næste dag.

Ansøg om kviklån
Når du har fundet den långiver, du kunne tænke dig til dit kviklån, er ansøgningsprocessen det næste svømmetag, og det er nemt. På www.fair-laan.dk og www.laan-service.dk kan du gå til ansøgningen direkte fra forsiden. Det sparer dig en masse klik rundt på nettet.

I din ansøgning er der nogle simple felter, du skal udfylde og i det hele taget kriterier, som du skal opfylde for, at få din ansøgning godkendt. Kriterierne er blandt andet:
• At du ikke står anført i RKI
• Du er minimum 18 år
• Du har mulighed for at betale tilbage

Udover de simple, obligatoriske felter og kriterier, beder långiverne som regel ikke om mere information. Du slipper altså for at stå med hatten i hånden hos din bankrådgiver med støvede årsopgørelser og redegørelser for din privatøkonomi.

Tænk dig om
Kviklån er fristende men kan være en dyr fornøjelse. Tænk dig om en ekstra gang, inden du kaster dig ud i et kviklån. Er der andre måder, hvorpå du kan redde økonomien fra at drukne? Hvis andre løsninger ligger lige til højrebenet, er kviklån ikke nødvendigvis en god idé. Din sunde fornuft er altid din bedste rådgiver.

Hvad tænker du..?
Flere annoncer