Annonce
21/09-16 09:02; Opdateret: 05/10-16 16:36

Han vil lære danskerne at tjene nemme penge hjemmefraHan vil lære danskerne at tjene nemme penge hjemmefra

PENGE. Briten, Clive Arneil, giver et gratis foredrag i København, hvor han vil forklare, hvordan man kan tjene penge på valutahandel.

storybild

I 25 år arbejdede Clive Arneil med at forhandle aftaler for nogle af verdens største banker, men i 2004 trak han sig tilbage fra den del af industrien. Siden da har han nemlig levet af valutahandel – både ved personligt at handle og videreformidle sin viden til andre.

»Det er en fantastisk mulighed for at skabe en indtægt, uanset om den er sekundær eller primær. Det er spændende, og med de rette værktøjer kan det være meget lukrativt,« siger Clive Arneil.

På et gratis foredrag i København, der er arrangeret af Storbritanniens førende firma for valutahandel, Learn to Trade, forklarer han både de grundlæggende ting, man bør vide om valutahandel, og sine nøjagtige valutastrategier og risikostyringsværktøjer. For har man det på plads, behøver man faktisk ikke at sætte meget på spil, når man begiver sig ud i valutahandel.

Tilmeld dig det gratis foredrag her.

»Du behøver ikke at risikere meget. Lad os sige, at du har 1.000 dollar på din konto. Så kan du handle ordentligt og risikere så lidt som 10 dollar,« siger han og tilføjer:
»Hvis du ved, hvordan du styrer risici og samler dine afkast, er det næsten umuligt at miste din investering.«

Samtidig understreger valutahandelseksperten, at han ikke tror på, at man bliver nødt til at handle for store beløber. Man kan nemlig sagtens handle i mindre skala og stadig lave et bemærkelsesværdigt afkast.

Igennem tiden har Clive Arneil undervist mere end 200.000 mennesker i valutahandel, og enhver kan faktisk lære det uanset baggrund. Det er dog en god idé at få reel undervisning, før man giver sig i kast med at handle, siger han. Selv om det kan være fristende bare at lære sig selv op ved hjælp af internettet, kan det nemlig ikke erstatte det, man får ud af at blive oplært af en mand, der rent faktisk ved, hvad han laver.

»Det er ligesom at lære at svømme. Du kan læse en bog om det og vide præcis, hvordan du bør bevæge armene og sparke med fødderne – men ville du så gå ud og hoppe på fem meter vand? Du kan ikke erstatte værdien af praktisk erfaring,« siger Clive Arneil.

Det danske foredrag finder sted i Mogens Dahl Koncertsal den 6. oktober klokken 18.30 og er gratis at deltage i. Man skal blot melde sig til inden på Learntotrade.co.uk/Denmark.

Flere annoncer