Annonce
27/11-13 10:07; Opdateret: 25/02-14 16:42

Undgå julegaveræset – shop billigt fra USA på nettetUndgå julegaveræset – shop billigt fra USA på nettet

Få adgang til shoppingmekkaet over dem alle med en 'virtuel' amerikansk postadresse. Der er mange penge at spare – særligt op til jul

storybild

Orker du ikke stormagasiner med lidt for mange lidt for travle mennesker med lidt for mange store indkøbsposer i hænderne, akkompagneret af lidt for høj julemusik i højtalerne? Så skulle du måske lade julefreden sænke sig derhjemme og klikke dig frem til unikke julegaver til spotpris.

Med en amerikansk postadresse kan du nemlig nemt, hurtigt og helt lovligt købe ind fra alle amerikanske webshops og få det videresendt til Danmark af firmaet ShopUSA, som også håndterer alt, der har med told og moms at gøre.

På den måde kan du få fingrene i produkter, som slet ikke forhandles herhjemme, og du kan spare mange penge – særligt på amerikanske mærker som f.eks. Levi's, Nike og Ralph Lauren.

Julerabatter
Hvis du vil have glæde af de helt store rabatter op mod jul, skal du være klar ved computeren på fredag. I USA markerer fredagen efter Thanksgiving nemlig, at julegavesæsonen er skudt i gang – og på den såkaldte "Black Friday" får du de allerbedste tilbud.
Den efterfølgende mandag kaldes i øvrigt "Cyber Monday", fordi der denne dag også er ekstra gode tilbud at hente på nettet.

Når hele herligheden skal fragtes til Danmark, er der tilmed penge at spare ved at handle igennem ShopUSA, fordi firmaet kan håndtere forsendelse og indfortoldning billigere, da de samler mange ordrer.

"Du sparer penge på fragten, og så sparer du toldgebyret – det betaler du ikke hos os", forklarer Michael Brønnum Boye, stifter og direktør i ShopUSA, og fortsætter:
"Der er mange webbutikker i USA, der slet ikke sender varer til Danmark. Hvis de gør, vil fragtprisen i størstedelen af tilfælde være højere, og du vil skulle betale et toldgebyr, der starter ved 160 kr., og hvis du køber varer fra f.eks. tre forskellige butikker, skal du betale fragt og toldgebyr tre gange".

Saml sammen
Igennem ShopUSA kan du samle varer sammen fra mange forskellige webshops gennem flere måneder og få det sendt samlet – og det giver både besparelser i forhold til fragt og told.

"Hvis en kunde f.eks. køber sko til konen i én butik, en jakke i en anden, ny computer i en tredje og legetøj til børnene i en fjerde butik, giver vi kunden rabat ved at samle det i én ordre", siger Michael Brønnum Boye.

I praksis fungerer det på den måde, at du først skal registrere dig på ShopUSA's hjemmeside for at få en postadresse i Virginia Beach. Så kan du shoppe amok på amerikanske hjemmesider, og når du skal registrere en leveringsadresse, opgiver du adressen i Virginia Beach. Derefter går du ind på ShopUSA's hjemmeside og opgiver, hvad du har købt og vedhæfter fakturaer fra de respektive sælgere.
"Så sender vi det videre til dig i Danmark", siger Michael Brønnum Boye.

På hjemmesidens forside er der desuden en lommeregner, hvor du kan beregne den samlede pris, når fragten til Danmark, told og moms er medregnet, og på den måde kan du undersøge, om det kan betale sig.

Hvis dine indkøb skal nå hjem under juletræet i tide, anbefaler Michael Brønnum Boye, at du køber julegaverne inden uge 50. Hvis gaven skal sendes retur, sørger ShopUSA for, at du får momsen tilbage.

Læs mere på: www.shopusa.dk.

Hvad tænker du..?
Flere annoncer