Annonce
12/03-17 11:58; Opdateret: 07/08-17 09:25

Danske delebiler kan være på vej til udlandetDanske delebiler kan være på vej til udlandet

VÆKST. Efter mindre end et halvt år på markedet, sigter delebil-servicen GreenMobility efter nye store mål.

storybild

Vidste du, at hver bybil fortrænger mellem fire og 11 privatejede biler, som mindsker CO2 udladningen. Det gør GreenMobility til et miljøvenligt alternativ til privatejede biler.

I november 2016 kom det danske firma GreenMobilitys delebiler på gaden for første gang, og siden da har folk i Storkøbenhavn kunne nyde godt af flåden på mere end 400 elbiler.

Og danskerne har taget godt imod app’en ’Din bybil’, hvor man gratis kan oprette en bruger og herefter bruge delebilerne for enten 3,50 kroner i minuttet eller 450 kroner i døgnet. Så godt, at en ekspansion endda kunne være på vej.

Læs mere om de miljøvenlige delebiler her

Vi har nu færdiggjort fasen fra idé til virkelighed, med en velfungerende flåde på over 400 biler i Købehavn og Gentofte. De fleste børnesygdomme er kurerede, og det er nu tid til fase 2, hvor GreenMobility skal videre – gerne i andre byer og andre lande,« siger bestyrelsesformand Henrik Isaksen.

Til at føre virksomheden videre til endnu mere succes, har GreenMobility netop hyret en ny CEO. Torben Andersen har tidligere slået sine folder hos blandt andre Microsoft og glæder sig til opgaven.

Jeg ser frem til at lede GreenMobility til succes herhjemme og udenlands. Dele-bybiler er en fantastisk mulighed for at reducere forurening og CO2-udledning, begrænse problemerne med parkering og er samtidig en økonomisk attraktiv mobilitetsløsning for byboere. Det er virkelig en løsning til gavn for alle, og derfor er mulighederne så store."

Løsningen på parkeringsproblemer, som CEO’en taler om er mere specifikt hotspots rundt omkring i København, hvor brugerne har mulighed for at holde gratis. Og pointen om mere bæredygtig transport bliver understøttet af fakta:

Hver bybil fortrænger nemlig mellem fire og 11 privatejede biler, så servicen er både praktisk og miljøvenligt.

Registrér dig hos GreenMobility - klik her

Se, hvordan det virker i filmen:

Flere annoncer