Annonce
12/05-17 00:00; Opdateret: 16/05-17 14:32

Nu kan du vinde tusindvis af kroner på det danske vejrNu kan du vinde tusindvis af kroner på det danske vejr

SPÆNDENDE. Hvis vejret arter sig efter dit hoved, kan du hver dag fra den 15. til den 19. maj vinde 25.000 kroner på den gratis konkurrence Guldvejret.

storybild

Det danske vejr er penge værd. Se, hvordan i artiklen. Arkivfoto Scanpix

Det danske vejr er ikke let at blive klog på, men kan du ramme rigtigt på tre byers temperaturer på et givent tidspunkt, kan du blive intet mindre end 25.000 kroner rigere.

I den gratis konkurrence Guldvejret, som spillegiganten Maria Casino har startet, går det nemlig netop ud på at gætte tre temperaturer, hvis man vil spille med om de daglige pengepræmier.

Helt konkret finder konkurrencen sted fra den 15. til den 19. maj, hvor man hver dag kan gætte temperaturer og følge med, når den daglige vinder af 25.000 kroner bliver annonceret i et live show på metroxpress’ og BT’s Facebook-sider.

Det koster ikke noget at være med, og alle over 18 år kan deltage en gang om dagen i konkurrenceperioden – så det kræver ikke engang et indskud at vinde pengene.

Det er komikeren Daniel Hoff, der er vært på web-programmet, og faktisk er programmet en afgørende del af konkurrencen. Det er nemlig påkrævet, at vinderen tager telefonen, når Daniel Hoff ringer – ellers går den flotte pengepræmie videre til den næste deltager i rækken.

Vinderen er naturligvis en person, der har gættet alle tre temperaturer rigtigt, men konkurrencen bliver afgjort på lodtrækning, hvis der er flere, der gætter helt korrekt. Bliver temperaturerne ikke gættet, går præmien videre til den, der har været tættest på.

Du behøver altså ikke være metrolog, men blot en smule heldig, hvis du skal have chancen for at vinde tusindvis af kroner i Gulvejret.

Besøg Guldvejret.dk for at læse mere og deltage i konkurrencen.


Flere annoncer