Annonce
23/11-16 00:00; Opdateret: 09/10-17 14:59

Her får du de bedste Black Friday-tilbudHer får du de bedste Black Friday-tilbud

Black Friday-feberen har ramt Danmark og du kan gøre nogle af årets bedste køb på fredag, når det hele går i gang. Psst…! Her finder du de bedste tips til, hvor du får de bedste tilbud og konkurrencer.

storybild

I år bliver Black Friday endnu større i Magasin, der allerede skyder festlighederne i gang med masser af vanvittige timetilbud og spændende konkurrencer natten mellem torsdag den 24. november og fredag den 25. november Foto: Magasin du Nord

Stormagasin går i sort natten mellem torsdag og fredag
Rigtig mange danskere har i den grad taget Black Friday til sig, og det amerikanske koncept har på få år fået massiv succes herhjemme.

Magasin har i år udvidet Black Friday endnu mere, og tyvstarter allerede festlighederne natten mellem torsdag og fredag med masser af gode tilbud og konkurrencer med lækre præmier i Lyngby, Aarhus og på Kgs. Nytorv.

Få inspiration og tips til make-up og vinterhudpleje her

Ikke nok med at du kan få en på opleveren, så er der faktisk rigtig mange, der benytter lejligheden som en kickstart på julen. Find det perfekte outfit til julens mange fester, og få styr på julegaverne i god til – og til gode priser, så har du masser af mulighed for at nyde den hyggelige juletid uden stress og jag.

Få fingrene i et lækkert og tidløst suit fra Tiger of Sweden mellem kl. 00.00 og kl. 02.00 natten mellem torsdag og fredag. Foto: Magasin du Nord

Timetilbud på suits, tasker, te og meget mere
Der er altså god grund til at stille vækkeuret og hoppe ud af sengen i de små timer, til Black Night i Magasin, for der er fart på tilbuddene, og de hurtige natteravne kan altså gøre nogle rigtige gode handler.

Hvad med en lækkert jakkesæt fra Tiger of Sweden til kun 1.000,-* mellem kl. 00.00 og 02.00? Eller 30% på skønne tasker fra blandt andet Lauren by Ralph Lauren og Moschino mellem kl. 02.00 og 04.00?

Til de morgenfriske mænd er der 501 jeans fra Levi’s til svimlende 100,-* mellem kl. 06.00 og 08.00.
*Kun et sæt/et par pr. kunde. Gælder ikke online.

Til Black Night i Magasin kan du spare 20% på alt beauty – perfekt til julens mange fester. Foto: Magasin du Nord

20% på alt beauty til Black Night
Trænger du til lidt beauty-nyheder i makeuppungen eller på badeværelseshylden, eller måske står dufte, lækre cremer og farverig makeup øverst på julegavelisten? Så er det nu du skal slå til.

Til Black Night i Magasin kan du nemlig spare 20% på ALT beauty mellem kl. 00.00 og 08.00 natten mellem torsdag og fredag, og hvis du mangler inspiration til makeuppen til julens fester, eller måske tips til vinterhudpleje, så kig forbi Magasins blog, Ajour, der er fyldt med alt hvad et beauty-elskende hjerte kan begære.

Dj, lækre smagsprøver og masser af konkurrencer med fede præmier
Står du og kunne bruge 15.000 kr. til Magasin eller måske et rejsegavekort fra Spies Rejser til en værdi af 10.000 kr.? Mon ikke.

Til Black Night i Magasin vil der kl. 02.00 og hver time frem til kl. 05.00 blive fundet en heldig vinder af en præmievoucher til en værdi af 15.000 kr. i Magasin på Kgs. Nytorv, i Aarhus og i Lyngby. For at deltage i konkurrencen, skal du handle med dit Goodie Card eller Magasin kort.

De rejselystne har mulighed for at vinde et gavekort fra Spies Rejser til en værdi af 10.000,-.

Det eneste man skal gøre er at uploade et billede på instagram af den ting, du vil tage med på en solskinsrejse senest torsdag den 24. november kl. 18.00 og tagge billedet med @magasindunord, @spiesrejser og #magasinxspies, samt tilføje din placering; Magasin, Kgs. Nytorv, Magasin, Lyngby eller Magasin, Aarhus.

Mød op i din lokale forretning natten til fredag den 25. november kl. 02.00, hvor vi finder to vindere i hver forretning.

Til Black Night kan du desuden sætte tænderne i en masse lækre smagsprøver, mens de dygtige dj’s sætter gang i festen.

Magasin i Århus, Lyngby og på Kgs. Nytorv holder åbent fra kl. 00.00 natten mellem torsdag den 24. november og fredag den 25. november og helt frem til fredag nat kl. 24.00.

Øvrige Magasin forretninger holder åbent fredag fra kl. 10.00 – 24.00.


Flere annoncer