Annonce
16/05-17 10:10; Opdateret: 16/05-17 14:30

Markant ændring af det danske vejr på vejMarkant ændring af det danske vejr på vej

SPÆNDENDE. Nyt live webformat præsenterer dagligt vinderne af de store pengepræmier, man kan vinde på den gratis konkurrence ’Guldvejret’.

storybild

Se, hvor Guldvejret rammer. Læs videre i artiklen. Arkivfoto Scanpix

Klokken 20 hver dag fra den 15. maj til den 19. maj kan det godt betale sig at kigge på metroxpress’ og BT’s Facebook-sider. Her kommer det nye live webformat ’Guldvejret’ nemlig til at finde sted, og her vil der blive uddelt imponenerende pengepræmier.

Komikeren Daniel Hoff, der er kendt for sine mange satiriske karakterer på nettet, er vært på programmet, og han vil hver dag dele 25.000 kroner ud i præmiepenge til én heldig seer.

For at vinde pengene skal man blot deltage i en ny konkurrence, som spillegiganten Maria Casino arrangerer. Konkurrencen er gratis at deltage i, og man melder sig til ved at gå ind på hjemmesiden Guldvejret.dk. Her får man til opgave at gætte den præcise temperatur i tre danske byer på et specifikt tidspunkt. Og når man har gjort dette, er man med i konkurrencen, og kan altså ende med at blive den store vinder i live showet.

For at vinde skal man være blandt de deltagere, der er kommet tættest på de rigtige temperaturer (er der flere, der har gættet rigtigt, bliver konkurrencen afgjort ved lodtrækning). Derudover skal man sidde klar ved telefonen under showet, for tager man den ikke, når Daniel Hoff ringer, går pengepræmien videre til den første spiller, der tager telefonen.

Besøg Guldvejret.dk for at læse mere og deltage i konkurrencen.Flere annoncer