Annonce
11/05-17 00:00; Opdateret: 16/05-17 14:29

Vejrudsigt: Dansk komiker forudser guldvejr til DanmarkVejrudsigt: Dansk komiker forudser guldvejr til Danmark

KONKURRENCE. Komikeren Daniel Hoff er vært i et nyt live-format, hvor der dagligt bliver givet 25.000 kroner væk til danskere, der kan gætte vejret.

storybild

Se, hvor guldvejret rammer i artiklen. Arkivfoto Scanpix.

Normalt kender man ham for skøre satirekarakterer som ’Jyden’ og ’Kaptjan Colat’, der har fået kæmpe succes på nettet, men fra den 15. til den 19. maj er Daniel Hoff vært på et helt nyt koncept, hvor der er store penge på spil.

Der er tale om Guldvejret, arrangeret af Maria Casino, hvor danskere kan dyste om, hvem der kan gætte vejret i tre danske byer. Gætter man rigtigt, har man muligheden for at vinde 25.000 kroner.

For at deltage i konkurrencen skal man blot gå på Guldvejret.dk og gætte på temperaturen i tre givne byer på et specifikt tidspunkt. Det er gratis at deltage, og alle over 18 kan være med.

Herefter skal man følge med i Gulvejrets Live Show, der bliver sendt hver aften klokken 20 fra den 15. til den 19. maj. Her vil værten Daniel Hoff nemlig hver dag give 25.000 kroner til en heldig vinder.

Hvis der er mere end én person, der har gættet temperaturen rigtigt i alle tre byer, bliver konkurrencen afgjort ved lodtrækning. Hvis der ikke er nogen, der har gættet helt rigtigt, er det den, der er tættest på, der vinder.

Vinderen skal dog tage telefonen, når Daniel Hoff ringer fra live-showet, ellers går pengepræmien videre til en anden heldig spiller.

Når ugen er omme, er der altså blevet uddelt 125.000 kroner på baggrund af den simple konkurrence.

Besøg Guldvejret.dk for at læse mere og deltage i konkurrencen.


Flere annoncer