Annonce
20/04-16 16:09; Opdateret: 27/05-16 14:01

Sådan sparer du penge på din el-regningSådan sparer du penge på din el-regning

El er et forfærdeligt kedeligt emne
Er der noget mere kedeligt end at skulle tale om el? Et produkt, som er mere eller mindre ens lige meget hvor man køber det. Det er et produkt, som ikke har ændret sig markant siden det blev opfundet og hvornår hørte man sidst om et innovativt gennembrud på el-området? Aldrig. El kommer ud af en stikkontakt og der slutter ens interesse for emnet. Man skal faktisk være hårdt presset for at finde et emne, som er mere kedeligt end el.

Strøm er dog noget vi alle har brug for men sjældent noget vi gider brug mere end det absolut minimum af tid på at diskutere. Dette er også årsagen til at de færreste sætter sig ind i hvilke elselskab de har eller hvad, der står på deres elregning. Fordi det er kedeligt. Ud fra dette perspektiv, så er der 3 ting, som et elselskab skal overholde:

• Det skal være nemt
• Det skal være hurtigt
• Det skal være billigt

Det kan gøres simpelt
På baggrund af dette er DONG Energy nu ude med en løsning, som skal gøre det nemt og billigt at købe el. Du betaler simpelthen bare et månedligt abonnement på 19 kr. + dit forbrug. Forbruget får du til indkøbspris. Så kan det ikke gøres billigere.

DONG Energy hjælper dig til at bruge mindst mulig tid på din kedelige elregning men få mest muligt for pengene. Der er ingen binding på abonnementet og du slipper for uforudsete ekstraomkostninger. Du betaler kun for dit forbrug +19 kr. i abonnement og det tager kun 3 minutter at skifte til DONG Energy. Det er nemt, hurtigt og billigt.

Gå ind på www.el.dk og slip for at bruge mere tid end højst nødvendigt på din elregning.

Flere annoncer