Annonce
09/11-16 00:01; Opdateret: 09/10-17 15:00

YouTube-stjerner giver modetipsYouTube-stjerner giver modetips

Hvis du sidder klistret til skærmen hver eneste onsdag, når det nyeste afsnit af YouTube-serien Styleduellen går på, så er du bestemt ikke den eneste. Her er de populæreste afsnit.

storybild

Optagelserne til den populære YouTube-serie er foregået i Magasin på Kgs. Nytorv, hvor man også kan finde alle de fede styles, som YouTuberne bruger i deres outfits. Foto: Magasin du Nord

Styleduellen er Danmarks første YouTube-serie om styling af hår, makeup og mode i Danmark, og serien må siges at have taget en stor del af danskerne med storm, for mere end 500.000 har klikket ind forbi Styleduellen, og hvis du også vil se masser af sjove og inspirerende looks fra nogle af de dygtigste YouTubere i Danmark, så skal du bare kigge med her, hvor vi har fundet vores yndlingsafsnit af den populære serie.

Du kan læse mere om Styleduellen her

Spice up your life
Hvad med en tur ned af memory-lane? De super seje YouTubere tager dig med tilbage til 90’erne når de giver den super populære 90’er stil og Spice Girls æraen en gedigen overhaling, og det er nok vores absolutte favoritepisode.

Hvis du også kunne tænke dig lidt ekstra spice i garderoben, så hop ind forbi Magasins blog, Ajour, hvor du kan finde de fedeste tips til en ekstra krydret garderobe og så kan du selvfølgelig se eller gense Spice Girls afsnittet.

Der er dømt fuld fart på farverne når de seje YouTubere styler de fedeste Spice Girls/90’er outfits. Foto: Magasin du Nord

Drengede detaljer
Det der med at låne lidt fra herrernes garderobe er ikke noget nyt, men det androgyne look har efterhånden sat et solidt aftryk på moden, og derfor skulle YouTuberne selvfølgelig også prøve kræfter med et herre-inspireret outfit.

Hvad end du vil have et gennemført herrelook eller bare et par enkelte maskuline detaljer, så kan du ret enkelt tilføje lidt Gender Bender til din garderobe. Se eller gense afsnittet her, og få en masse tips til, hvordan du styler det perfekte Gender Bender look.

De fine og feminine, røde læber er en rigtig god kontrast til de klassiske herre-items. Foto: Magasin du Nord

Du kan se alle afsnit af Styleduellen på Magasins blog, Ajour, hvor du også kan få endnu flere stiltips og læse mere om serien og temaerne.


Flere annoncer