Annonce
10/07-17 10:56; Opdateret: 25/10-17 14:09

Overraskende: Med denne metode kan du hæve din boligprisOverraskende: Med denne metode kan du hæve din boligpris

Når danskerne køber bolig, ser de ofte på hvilke skoler, der ligger i nærheden og den offentlige transport. Men faktisk er der en anden grund, der er mindst lige så vigtig for huskøbere.

storybild

Beliggenhed er ofte den ting, man nævner, når man snakker om at husprisen stiger. Men der er faktisk også en anden grund, huskøbere leder efter, når du skal købe hus. Arkivfoto Scanpix

Der findes ikke noget mere frustrerende at sidde med en langsom internetforbindelse, når man streamer film eller serier på nettet.

Og vi bruger vores computere, tablets og telefoner hele tiden, om det er til arbejde eller i fritiden. Derfor ser flere og flere også værdien i adgang til en hurtig bredbåndsforbindelse, når de vælger bolig.

Få hurtig og stabil fibernet her

Tilgængelighed, kvalitet og hastighed kan variere meget, når vi taler om bredbånd, endda inden for enkelte by- og landområder.

Derfor er det en god idé at se på, om det pågældende område, man ønsker at bo i, har adgang til et bredbånd, der rækker til ens behov. Og det gør mange ifølge ejendomsmæglerne:

Stort set hver gang vi er på fremvisning, bliver vi spurgt til hvilken internetforbindelse, der er mulighed for i området eller i den enkelte ejendom.

Vi er ikke i tvivl om, at internetmulighederne bliver et salgsparameter af væsentlig betydning og derfor også vil få indflydelse på ejendomspriserne, siger Brian Andersen, ejendomsmægler hos Nybolig Ringkøbing.

Kan aflæses i boligens værdi
Det er således ikke kun ens eget behov, man bør tænke på, når man vælger bredbånd, men også boligens salgbarhed, hvis man en dag vil fraflytte. Fiberbredbånd gør din bolig mere attraktiv og fremtidssikrer den dermed også.

Undersøgelser viser faktisk, at hvis man som køber eller lejer kommer fra en fiberforbindelse, er bredbåndskvaliteten det vigtigste kriterium næst efter prisen, når man vælger bolig. Derfor er det værd at se nærmere på ligesom eksempelvis energiforbrug og ejendomsskatter.

Læs mere om fiberbredbånd her

Naturligvis er det svært at spå om fremtiden, ikke mindst når det handler om teknologi – og set i lyset af det faktum, at internethastighederne er mere end 200-doblet i løbet at de sidste 10 år.

Men fordelen ved fiberteknologien er, at den ikke har begrænsninger i forhold til fremtidens behov for hastighed og kapacitet.

Flere annoncer