Annonce
21/08-15 15:01

Bilen til den afsindig lave leasingprisBilen til den afsindig lave leasingpris

Hvem gider eje, når man kan lease? Den nye Opel KARL lader sig lease virkelig billigt.

Leasing er efterhånden kommet for at blive, og det er da også en ideel løsning, hvis man foretrækker at sidde bag rattet i en ny bil uden at bekymre sig om reparationer og ubehagelige økonomiske overraskelser. Med privatleasing har man fuld råderet over bilen. Den eneste forskel, der er fra at eje bilen, er faktisk bare, at man ikke ejer den.

Lej en KARL
Det er ikke mange penge, man skal finde i budgettet om måneden, hvis man gerne vil køre rundt i den nye Opel-model, KARL. Fra kun 1.599 kr. kan den leases med yderst fordelagtige vilkår.

LÆS OGSÅ: Vind den helt nye KARL i et helt år

Hvad er ydelsen?
Opel har gjort det let at finde ud af, hvad ydelsen bliver på lige præcis den KARL, man vælger. I samarbejde med deres forsikringspartner, Alm. Brand, har de lavet en hjemmeside til formålet. Her kan man se, hvad prisen bliver afhængig af model, farver, udstyr og leasingperiode. Hvis man eksempelvis vælger en ENJOY-model i sparkling blue, lejer den for 36 måneder og kører 15.000 kilometer om året, vil det koste 1.675 kr. om måneden i leje at have bilen. Herudover kommer indskuddet samt forsikring.

Leasing til det stabile liv
Leasing af en bil er især fordelagtigt, hvis der ikke er udsigter til de store forandringer i ens liv. Har man haft det samme sted at bo i en årrække, det samme job i en længere årrække og er i et fast parforhold, så kan leasing derfor være en god løsning frem for at købe en bil, skriver FDM på deres hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Veludstyret mini er meget bil for pengene

LÆS OGSÅ: Er det her verdens største minibil?

LÆS OGSÅ: Ny minibil er proppet med udstyr


Hvad tænker du..?
Flere annoncer