Annonce
04/12-16 16:22; Opdateret: 09/10-17 14:57

Gaveguide: 5 sikre julegaver til boligenGaveguide: 5 sikre julegaver til boligen

En lækker kokkekniv til far, en flot vase til kæresten eller rustikke stentøjstallerkener til veninden? Gaver til boligen er et hit hos alle Se de populæreste her.

storybild

Du kan være sikker på at gøre hele familien og alle venner glade, hvis du giver dem boliggaver til jul. Det fede ved dem er, at de både pynter og ofte også kan bruges hver dag.

Få inspiration til julegaverne til boligen her

Hvis du endnu ikke har besluttet, hvad du skal give, så vil julegaver til boligen derfor være et sikkert valg. Samtidig er gavejagten smertefri, da mulighederne er uendelige, hvilket gør det nemt at finde noget lækkert.

Vil du følge boligmoden, så vælg en gave i den minimalistiske og rustikke nordiske stil og gerne i naturmaterialer så som træ, flet, keramik og lækre plaider. Du går dog heller ikke helt galt i byen, hvis du vælger klassiske og tidsløse favoritter.

Bliv inspireret til gaveindkøbet her, hvor vi har fundet 5 sikre julegaver, der både er flotte og praktiske.

Godt køkkengrej
Giv madørerne noget lækkert grej. Dem, der elsker at bruge tid i køkkenet, elsker også alverdens køkkenudstyr. Vælg for eksempel et gedigent skærebræt i massivt træ fra Skagerak, der ikke kun er brugbart, men som også giver et flot rustikt look til køkkenet.

Gode kokkeknive, gryder og pander er også perfekte julegaver, der helt sikkert vil skabe daglig begejstring hver dag.

Vidunderlige vaser
De sidste mange års gavehit er vaser. De er ikke til at komme uden om – og med god grund. De er så fine, at der slet ikke behøves en buket i for at de pynter på hylden.

Lyngby- og Hammershøivasen er evige og tidsløse favoritter, men skal der guld til gaven, så har Stina Goya netop designet en smuk guldvase for Kähler, der virkelig vil vække begejstring den store aften.

Bord, dæk dig!
Når bordet er dækket flot op, smager maden bare lidt bedre! Tykke duge, flotte tallerkener, kvalitetsbestik og elegante vinglas gør middagen særlig lækker, men til hverdag vil fint service også blive værdsat.

De populære stentøjsstel fra eksempelvis Bitz bringer den rustikke nordiske stil ind i boligen og giver et flot råt look til bordet, men skal gaven være mere klassisk, enkel og tidsløs, så er det hvidriflede stel fra Royal Copenhagen særligt fin.

Hold dine kære varme
Bløde pakker behøver ikke kun indeholde strik og bukser. Hvis du vil hygge om venner og familie, så giv dem lækre plaider og puder, de kan varme sig med her i vinteren.

Gå for eksempel efter Klippans lækre plaider i lamme- og merinould, som både er smukke og dejlige varme. Et andet hit er fine puder, der også pifter boligen nemt op. Vælger du farver i dæmpede nuancer, rammer du tidens tendens perfekt.

Kaffeelskerens favoritter
Kaffe er kunst, og har du en rigtig kaffealkoholiker i familien, vil vedkommende elske at få godt kaffegrej. Det er måske ikke så dekorativt, men til gengæld er en ekstraordinær god kop kaffe den rene luksus i hverdagen.

De klassiske stempelkander og kaffebryggere fra Bodum, den populære kaffekværn fra Wilfa eller espressomaskinen fra Nespresso vil alle give en god kvalitetsbrygning, der sender kaffeelskeren i mokkahimlen.

Vil du have endnu mere inspiration til dine julegaver, så besøg Magasins blog Ajour, hvor du kan finde masser af inspiration til julens gavehit til både venner og familie.

Flere annoncer