Annonce
21/12-16 00:01; Opdateret: 09/10-17 14:52

9 tips: Sådan styler du dit nytårshår og makeup9 tips: Sådan styler du dit nytårshår og makeup

Julefrokoster, julefester og ikke mindst nytårsaften. Der er stadig rigtig mange festlige begivenheder i de sidste uger af året, og vil du have helt styr på hår, negle og makeup, så får du de bedste tips her.

storybild

Drømmer du om store, flotte krøller, der holder hele dagen og natten med? Få de bedste tips til fest-frisuren her! Foto: Magasin du Nord

Det er snart jul og nytårsaften venter lige rundt om hjørnet, og det betyder, at du skal have styr på dit nytårsoutfit, håret, makeuppen og ikke mindst neglelakken.

For når kjolen sidder perfekt, festmakeuppen er lagt til perfektion og neglelakken sidder lige i skabet, så er partylooket fuldendt.

Derfor har vi lavet en guide til hår, makeup og negle, så du uden de store anstrengelser kan blive festklar på nul-komma-fem.

Få flere stylingtips på Magasins blog, Ajour, her

Husk, at du altid skal bruge varmebeskyttelse til dit hår, når du bruger føntørre, glattejern eller krøllejern. Foto: Magasin du Nord

Krøller eller ej
Hvis du er på udkig efter en super nem metode til at lave de store, lækre hollywoodkrøller, så kan du finde de tre vigtigste tips til langtidsholdbare krøller her:

Brug en saltvandsspray inden du går i gang, for at give håret struktur. Del håret op i mindre sektioner, og rul hver tot op på et stort krøllejern.

Begynd i nakken og arbejd dig op mod toppen af hovedet. Det er vigtigt, at du forsøger at placere krøllejernet så tæt på hovedbunden som muligt. Når hver tot er krøllet, sætter du dem fast med en klemme, så de forbliver oprullet.

Efter ca. 10 minutter er krøllerne kølet af, bruger du en børste til – forsigtigt – at frisere hver enkelt tot. Husk at starte samme sted, som du begyndte at krølle håret. Voila! Smukke, voluminøse krøller.

Læs mere om perfekte krøller på Magasins blog, Ajour, hvor du kan se en trin-for-trin guide til et glamourøst look.

Lange, korte, runde eller firkantet. Ligegyldigt, hvilken stil du vælger, så er velplejede negle et must. Foto: Magasin du Nord

Få de smukkeste festnegle
Skal dine negle prydes med en af sæsonens hotteste neglelakker, så skal du gå efter mørke nuancer og alt der glimter (What’s not to like?!). Men det med at lægge en flot, fejlfri neglelak kan altså godt vise sig at være lettere sagt end gjort, så derfor får du her de tre p’er: pleje, påføring og pause, der nok er de bedste fifs til en flot lakering.

Pleje
Det allerbedste udgangspunkt for en pæn neglelak er velplejede negle og neglebånd. Det behøver ikke at være perfekt, men det hjælper. Sørg for, at dine hænder og negle er gennemfugtet, og at dine neglebånd er skubbet forsigtigt tilbage.

Fil dine negle i den ønskede facon, men husk kun at file i en retning, så neglene ikke flosser.

Påføring
Perfekt påføring sker i flere trin. Først lægges en base coat, så påføres den farvede lak i tynde lag (husk at lade hvert lag farve tørre HELT inden næste påføring), og så afslutter man med en top coat, der beskytter mod afskalning og ridser.

Hold børsten vandret, når du påfører lakken og start midt på neglen, det giver et mere jævnt lag og mindsker risikoen for striber.

Pause
Ting tager tid, og vi har alle sammen prøvet at haste tørre neglelak, og let’s face it; det er bare ikke godt. Sørg i stedet for at have god tid til at ordne neglene.

Tag en pause og giv dig selv god tid til at lade lakken gennemtørre. Så slipper du for at lave irriterende hakker og mærker i de ny-lakkerede negle.

Få flere tips til påføring af neglelak på Magasins blog, Ajour, og bliv klogere på de forskellige typer lakker.

Fine, velfriserede bryn er med til at ramme dit ansigt ind. Pas dog på med at tegne det for langt ud, da det får dig til at se træt ud. Foto: Magasin du Nord

Makeup Magic
Okay, selvom du ikke selv har en makeupartist ved hånden, så er det faktisk muligt at få lagt en super fin makeup til julens fester og selvfølgelig til nytårsaften. Du er nemlig kun få penselstrøg væk fra en perfekt hud og skarpe røde læber.

Makeup er næsten som den rene magi, men det kræver jo lige, at man kender til de helt rigtige små fifs, og dem får du her.

For at opnå en flot og naturlig makeup er udgangspunktet altafgørende. Det er derfor super vigtigt, at din hud er velplejet og gennemfugtet, inden du går i gang med makeuppen. Brug et fugtgivende serum, inden du påfører din makeup. Det vil give både glød og udstråling til din hud.

Less is more! Hold dit forbrug af makeup på et minimum! Du skal kun bruge produkter der, hvor der rent faktisk er behov for det. Eksempelvis skal du kun bruge foundation, der hvor det behøves; til udglatning af farveforskelle eller lignende. Du må ikke dække alt, men lad dine naturlige træk, såsom fregner, komme frem.

For at opnå et naturligt, ikke-makeuppet look, så er det vigtigt at arbejde med produkterne, og det gælder både foundation, blush, øjenskygge, ja, alle typer faktisk.

Det gør, at produkterne blender ind i huden, så du får et smukt og ikke mindst naturligt resultat.

Få endnu flere makeup tips fra Lancômes makeup-artist, Henrik Steen, på Magasins blog, Ajour.

Flere annoncer