Annonce
06/11-17 09:18; Opdateret: 14/12-17 15:30

Apple-ekspert: 3 grunde til, at jeg selv ville købe det nye Apple WatchApple-ekspert: 3 grunde til, at jeg selv ville købe det nye Apple Watch

Den 12. september afholdt Apple deres Keynote i det nye Steve Jobs Theater i Californien, hvor nyhederne bl.a. var iPhone og Watch.

En af de store nyheder, der blev offentliggjort, var det nye Apple Watch Series 3 - og i ovenstående video forklarer Apple-eksperten Albert, de 3 bedste grunde til, at man skal købe det nye Apple Watch.

Det første Albert vælger at fremhæve, er den nye processor, som uret har fået. Den har nemlig gjort, at Apple Watch Series 3 er blevet 70% hurtigere end Series 2. Det vil sige, at uret loader apps hurtigere, og har heller ikke problemer med at have flere apps åbnet på én gang.

Højdemåler

Det nye ur fra Apple har fået en helt ny barometrisk højdemåler i sin aktivitets-app, hvilket betyder, at uret kan holde styr på, hvor mange trappetrin du har taget i dagens løb. Det er også muligt for apps at måle f.eks. nedkørsel på ski, og hvad du ellers fortager dig i højt terræn.

Vandtæt

Endnu en feature som Albert fremhæver er, at uret er vandtæt. Denne nye feature er meget praktisk og relevant for sportsudøvere, der bruger Apple Watch til sportsgrene, hvor uret risikerer at blive vådt. Men selvfølgelig også bare, hvis man ender i et skybrud og bliver gennemblødt.

Indbygget GPS

Med Apple Watch Series 2 skal man have sin mobil med for at kunne tracke træningsfremskridtet på sin løbetur. Men med det nye ur er det ikke længere nødvendigt, at man har telefonen med, da det med sin indbyggede GPS, selv kan tracke alle dine fremskridt.


Konkurrence:

Lige nu har du heldet med dig, for du har muligheden for vinde det nye Apple Watch series 3 i vores ”Skrab og Vind” konkurrence med Humac.

For at deltage skal du sende en SMS med "HUMAC" til 1272, så får du tilsendt et link til konkurrencen, hvor du skal ryste din mobil for at åbne præmieboksen. Hvis du er så heldig at skrabe tre af de samme felter, vinder du præmien.

Og skulle du ikke vinde i dag, har du muligheden for at deltage i konkurrencen helt frem til d. 24. november, hvor du kan vinde vilde præmier, som det nye Apple Watch Series 3, iPhone 8, Apple TV, Beoplay H9 høretelefoner og helt eksklusivt også en iPhone X.


Flere annoncer