Annonce
01/07-16 00:00; Opdateret: 09/08-16 11:40

Sådan giver du hele din familie en god dagSådan giver du hele din familie en god dag

Der er skide skægt i BonBon-Land. Men er det lige sjovt om man er ét eller 100 år gammel? Fire generationer af Edas familie fik en VIP-tur i den finurlige park.

Bildstrecke im Grossformat »

“Må jeg ikke prøve at vinde en bamse?”

Otteårige Eda er netop ankommet til BonBon-Land med sin mor, bedsteforældre og oldeforældre. Solen skinner, og på hovedet har hun en grøn BonBon-kasket, som hun har modtaget i en godtepose af forlystelsesparken.

Familien står foran en bod, hvor man skal skyde en dåsepyramide i stykker for at vinde en bamse, og Eda kyler stofbolde efter bøtterne. Håndboldpigen kunne nemt have ramte de tre tilbageværende aluminiumsbeholdere med sin sidste bold, men en "vind" får standepasserens arm til at ramme de sidste dåser - og så har Eda vundet en bamse. En lyserød enhjørning, der passer til hendes pink jakke.

Spreder god stemning
Sådan starter den perfekte VIP-dag for familien. Allerede i minibussen på vej til parken var stemningen god:

“Vi har været der mange gange før,” fortæller mor Anni. “Nu er det godt nok et par år siden sidst, men vi er kommet igen og igen, fordi det er en rigtig familiepark, der lægger op til afslappet hygge. I BonBon-Land er det meget noget med, at man bare kan pakke sin egen madpakke og slå et tæppe ud på deres græsarealer.”

Det vidste du ikke om BonBon-land
Hvert år sælges der mere end 60 tons pomfritter, 130.000 softice og 80.000 grillpølser. Lægger man sidstnævnte op på én lang række, bliver pølsen 25 kilometer lang.

Men der er selvfølgelig ikke kun pølser og pomfritter, man kan stille sulten med. Der er noget for enhver smag, så gæsterne kan både vælge lækre hjemmesmurte sandwich, salatbuffet eller burgere med forskellige tilbehør.

Læs om flere gode forlystelser i BonBon-Land her

Familien giver stjerner
Familiens VIP-dag gik som smurt med fri adgang til samtlige forlystelser og gavekort til både Junglerestauranten, Annas Mokkas og gaveboderne.

Forlystelserne: 5/5 stjerner
“Forlystelserne fejlede absolut ingenting. Der var god adgang til aktiviteterne, og selvom vi var der hele dagen, nåede vi ikke halvdelen af dem,” fortæller mor Anni, der godt turde tage sin bedstemor og bedstefar, oldeforældrene Anni og Helmer, med i et par af forlystelserne - herunder Søløven, der har en familievenlig topfart på 3 kilometer i timen.

Søløven var også et hit hos hele familien.

Familiens favoritforlystelser
Hankatten
Vild-Svinet
Svend Svinarm

Se videoer af familiens favoritforlystelser længere nede (så kan I selv afgøre, om I det også er jeres favoritter).

Maden: 4,5/5 stjerner
“Det var overraskende godt. Normalt - eller før i tiden - var maden i forlystelsesparker sådan noget caféteriemad med pommes frites og pølser. I Junglerestaurantens buffet havde de blandt andet sådan en grøntsagsret, der smagte helt fantastisk,” fortæller mormor Lene.

Derudover er der også alternative valg til fast food i BonBon-Land. Man kan f.eks. også vælge at spise en sandwich eller smoothie i Annas Mokka.

Servicen: 4,5/5 stjerner
“Der arbejder mange meget unge mennesker i parken, bemærkede vi. Ellers var vi forbi flere toiletter, der alle så pæne og ordentlige ud, og der var opsat rigeligt med bænke rundt omkring,” fortæller mormor Lene, mens morfar Kim fortsætter: “Ja, og så virker det som om, at BonBon-Land går og rydder op for at holde det pænt.”

Et tip fra familien
Man kommer ikke tørskoet gennem de mange vandforlystelser, men det var ikke noget problem for oldemor Anni: “Jeg havde husket en regnfrakke hjemmefra!” grinede hun efter en tur i Bæverraftingen, der er Nordens længste raftingbane. Og hermed er et godt råd givet videre til andre gæster.

Oplev din egen familietur til BonBon-Land og book turen her

Mangler du noget mere visuelt om BonBon-Land, så kan du få et lille kig her i videoen:Flere annoncer