Annonce
16/10-16 11:36; Opdateret: 09/10-17 15:01

Sådan skal du pakke din taske for at få mest pladsSådan skal du pakke din taske for at få mest plads

Skal du bruge en weekend i smukke Paris, Berlin eller solrige Barcelona? Efteråret er perfekt til at opleve de mange spændende storbyer, og derfor får du gode tips til, hvordan du får en toptunet feriekuffert.

storybild

Den super seje blogger Sandra Willer rejser rigtig meget og ikke kun i forbindelse med sit arbejde, for hun elsker også at tage smutture med veninderne til smukke storbyer. Foto: Blogbysandra.dk

Ligegyldigt om du skal være væk i en weekend eller flere uger, så kan kuffertpakningen volde store problemer. Kunsten er at begrænse sig når feriekufferten skal pakkes, og ja det er svært.

Få flere tips til, hvordan du bedst pakker din kuffert her

Man vil gerne have alle vores yndlingssko med – hvad der nok svarer til minimum fem par – og mon ikke der også bliver behov for et fornuftigt udvalg af læbestifter og accessories?

Faktum er at vi altid pakker alt for meget og derfor giver vi dig nogle tips til, hvordan du pakker alle de rigtige ting og udnytter den sparsomme plads.

Maria Jernov, der til daglig blogger på Mariajernov.com, gæster ofte de Europæiske storbyer og hun kender alt til en lidt for fyldt kuffert. Foto: Mariajernov.com

Læs mere om Maria Jarnov på hendes blog her

Sådan undgår du en proppet kuffert
1) Lav en liste!
Det er basalt, ja, men ikke desto mindre så vil de 10 minutter det tager at lave listen spare dig for mange bekymringer og irritation over glemte opladere og de manglende strømper.

2) Når du så har lavet listen, så har du med garanti lagt alt, alt for meget frem. Det næste vigtige tip er begrænsning. Får du brug for mere end et par solbriller og hvor mange par bukser er nødvendige når du kun har to dage i Rom?

Blogger Maria Jernov sørger for at de ting hun pakker kan bruges på kryds og tværs. Foto: Mariajernov.com

3) Mix’n’Match
Ved at bruge lidt tid på at sammensætte nogle looks hjemmefra undgår du at slæbe en masse med, som du alligevel ikke får brugt. Pak gerne styles der kan bruges på kryds og tværs, og spar plads i kufferten. Det er også en god idé at tænke i lag-på-lag, da efterårsvejret kan være noget omskifteligt og det derfor kan være nødvendigt at tage tøj af og på.

Du kan få endnu flere pakketips på Magasins blog, Ajour, hvor du blandt andet også får tricks til hvordan du undgår krøllede skjorter og ødelagte parfumer.

Læs mere på Ajour her

Flere annoncer