Annonce
01/01-16 14:56; Opdateret: 09/03-16 14:20

Spar 50.000 kroner om året på de faste udgifterSpar 50.000 kroner om året på de faste udgifter

De faste udgifter er sjældent de sjoveste udgifter, men det er desværre dem, der bare skal betales. Og når de så er betalt, kan vi bruge det, der er tilbage, på noget af det, der er lidt sjovere.

storybild

Men hvad nu, hvis man faktisk kunne spare 50.000 kroner om året på de faste udgifter – så ville der jo pludselig blive meget bedre råd til meget mere af det, der er sjovt.

Når man lægger budgetter og kigger på sin bankkonto, er det ret tydeligt, at de faste udgifter fylder temmelig meget. Hver måned året rundt. De fleste af dem kan vi ikke rigtigt slippe for. Men hvad nu, hvis man kunne få det samme, men til en væsentlig lavere pris.

Lav et pristjek af dine faste udgifter
De fleste af os betaler troligt vores faste udgifter hver måned uden at tænke meget over det. De ligger som faste betalinger, som betales via Betalingsservice. Og det er der ikke så meget at gøre ved. Tænker vi for det meste. Og det er også temmelig besværligt og uoverskueligt at skulle tjekke priser på alt muligt i både øst og vest.

Det er ærgerligt. For faktisk kan der meget tit være mange penge at spare på netop de faste udgifter. Mange kan faktisk spare helt op til 50.000 kroner om året, hvis de laver et pristjek og gennemgår alle deres udgifter med en tættekam.

Heldigvis behøver det ikke tage ret lang tid at være ude med tættekammen. På sider som Boligportal.dk er hele arbejdet nemlig allerede gjort for dig. Her kan du lynhurtigt sammenligne priser på en lang række poster som a-kasse, mobilabonnement og bredbånd.

Spar penge på a-kasse, mobilabonnement og bredbånd
I enkle og overskuelige oversigter kan du meget hurtigt danne dig et overblik over priserne på a-kasse, mobilabonnement og bredbånd hos en lang række forskellige mobil- og teleselskaber og a-kasser. Og i mange tilfælde vil du opdage, at du hurtigt kan spare penge ved at vælge et andet selskab eller en anden a-kasse. Også selvom du stadig får nøjagtigt den samme vare eller ydelse.

Det er gratis at undersøge priserne på Boligportal.dk, så du kan roligt lede løs og benytte dig af oversigterne og sammenligningerne.

Beslutter du dig for at skifte selskab eller a-kasse, kan du gøre det online på ganske kort tid. Og så kan du begynde at planlægge, hvad de mange sparede penge skal bruges til.

Få de gode spareråd i et nyhedsbrev
Har du lyst til at få de gode råd og tilbud direkte i din mailboks, kan du tilmelde dig et nyhedsbrev på Boligportal.dk. Så kan du selv sortere i de råd og tilbud, som passer på din situation. Og har du en dag ikke lyst til at modtage nyhedsbrevet længere, kan du hurtigt afmelde det. Men det skader jo aldrig at få et godt spareråd. Og de sparede penge kan du så bruge på lige, hvad du vil.

Hvad tænker du..?
Flere annoncer