Annonce
11/08-15 14:17

Ny minibil er proppet med udstyrNy minibil er proppet med udstyr

Den hjælper på bjerget, i dalen, i byen og på motorvejen. Opel KARL har et væld af funktioner – som standardudstyr.

Bildstrecke im Grossformat »

Kørecomputer, sele-alarm, allround airbags, dæktryksmåler og you name it. Opels nye bud på en minibil går ikke ned på udstyr og ekstrafunktioner, og her taler vi bare standardudstyret, som fås ved køb af den billigste KARL-model, ESSENTIA. Den har fx hill start assist, der hjælper med at starte på stejle bakker. Hill start assist forhindrer bilen fra at trille tilbage og slipper først, når bilen accelererer.

LÆS OGSÅ: Vind den helt nye KARL i et helt år

Toptunet til bykørsel
Går man bare en prisklasse op og erhverver sig modellen ENJOY, følger en række geniale tilføjelser med. Her får man blandt andet City Mode, så bykørslen bliver uden slinger i valsen. City Mode øger nemlig bilens servostyring og gør det ultra nemt at manøvrere bilen, selv i de smalleste gader.

Herudover har ENJOY også aircondition, fjernbetjent centrallås og fartpilot med fartgrænser ovenikøbet. Med fartgrænsepiloten overholder man fartgrænserne, ligegyldig hvilket terræn man kører i. Det er både en sikkerhedsmæssig og økonomisk gevinst.

Som at have privatchauffør
Men det stopper ikke her, for KARL-modellen COSMO har endnu flere funktioner. Her får man blandt andet opvarmelige sæder og rat, elektronisk klimakontrol og, måske vigtigst af alt, vejbaneskifte-alarm, der advarer, hvis man utilsigtet skifter vejbane. Med fartgrænsepiloten og vejbaneskifte-alarmen er det nærmest som at blive transporteret af en privatchauffør, hvor sikkerheden stadig er i top.

LÆS OGSÅ: Veludstyret mini er meget bil for pengene

LÆS OGSÅ: Er det her verdens største minibil?

LÆS OGSÅ: Bilen til den afsindig lave leasingpris


Hvad tænker du..?
Flere annoncer