Annonce
08/07-15 09:44; Opdateret: 23/07-15 14:48

Sådan finder du de billigste afbudsrejserSådan finder du de billigste afbudsrejser

Har du ikke booket ferien endnu? Så er det meget muligt, at en afbudsrejse er en rigtig god idé. Men hvordan finder du de billigste afbudsrejser, og hvornår skal du slå til?

storybild

Du får her 5 gode råd til, hvordan du sikrer dig en billig afbudsrejse.

Råd nr. 1: Hold øje med vejret
Der er ikke nogen fast regel for, hvornår det er bedst at købe en afbudsrejse. Men meget afhænger af vejret. Når sommervejret er rigtig godt i Danmark, er priserne på afbudsrejser lave. Er vejret derimod køligt, eller er der regn og blæst, ja så stiger priserne på afbudsrejser.

Råd nr. 2: Hold løbende øje med prisen
Afbudspriserne kan forandre sig dagligt, og hvis du vil undgå at sidde og søge hver dag, er det en god idé at oprette en prisagent med dine præferencer såsom afrejselufthavn, destination og afrejseuge. Bruger du Travelmarkets prisagent, vil du dagligt få en e-mail med de billigste afbudsrejser på markedet.

Råd nr. 3: Specificeret eller uspecificeret afbudsrejse?
Reglen er ganske enkel. Med en specificeret rejse ved du, hvad du får. Med en uspecificeret ved du det ikke. Har du fx en familie med børn, kan det derfor være en god idé at vælge en specificeret afbudsrejse.

Råd nr. 4: Vær fleksibel med afrejselufthavn, destinationer og afrejsedatoer
Jo mere fleksibel du er i forhold til dine rejsekriterier, jo større er din chance for at finde en billig afbudsrejse. Start derfor din søgning med at vælge flere afrejsedatoer samt alle afrejselufthavne og alle destinationer.

Råd nr. 5: Brug en rejsesøgemaskine
Den danske rejsesøgemaskine travelmarket.dk hjælper dig med at finde de billigste afbudsrejser. Via deres søgemaskine med afbudsrejser får du nemt overblikket over alle tilbud i markedet, og du kan sammenligne priser på tværs af charterselskaber og rejsebureauer.

Hent app med billige afbudsrejser
Priserne på afbudsrejser ændrer sig hele tiden. Hent vores app, så du altid er opdateret.

Hent app til iPhone / iPad her

Hent app til Android her

Følg prisudviklingen på afbudsrejser
Opret en gratis prisagent på travelmarket.dk/prisagent

Udvalgte priser på afbudsrejser lige nu:

Bulgarien fra København - fra kr. 1.498,-
Lesbos fra Billund - fra kr. 1.498,-
Alanya fra Aalborg - fra kr. 1.698,-
Egypten fra Billund - fra kr. 1.895,-
Tenerife fra København - fra kr. 2.199,-

Priseksemplerne inkluderer fly t/r og ophold i 1 uge. Priser er fundet den 23. juni. Priser på afbudsrejser ændrer sig hele tiden.

Hvad tænker du..?
Flere annoncer