Annonce
10/06-17 17:08; Opdateret: 17/10-17 09:31

Her skal du tage hen, hvis du aldrig skal kede dig på din ferieHer skal du tage hen, hvis du aldrig skal kede dig på din ferie

DEJLIGT. I Nordsjælland er der let adgang til nogle af Europas smukkeste strande og masser at tage sig til.

storybild

Surfing og vandsport
Uanset om du er til almindelig surfing, windsurfing eller kitesurfing, skal du ikke lede længe for at finde et sted i Nordsjælland, der tilbyder det. Forholdene i Lynæs er for eksempel fantastiske, og hvis du ikke er øvet surfer, er det intet problem. Der bliver nemlig udbudt kurser hen over sommeren.

Du kan finde ud af hvornår og booke tid på Visitnordsjaelland.com.

Kajakroning
Langs hele den nordsjællandske kyst er der mere end almindeligt gode muligheder for at ro i kajak. Der er nemlig adskillige byer med kajakklubber, hvor man kan leje en kajak og/eller modtage undervisning. Flere steder tilbyder kajakklubberne også Stand Up Paddle, hvis man er mere til denne disciplin. Det er desuden ikke kun på det åbne hav, man kan finde kajak og SUP – der er nemlig også udlejning af kajakker og kanoer ved steder som Esrum Sø i Fredensborg.

Havnebesøg
Navnet ’Den Danske Riviera’ er ikke kommet ud af ingenting. Nordsjællands kystlinje minder om sin italienske og franske pendant på flere måder – blandt andet ved at have stribevis af hyggelige og flotte havnepromenader. På de fleste nordsjællandske havne er der gastronomiske oplevelser at hente på havnerestauranterne, men det kan også sagtens være en oplevelse bare at gå en tur, spise en is og nyde omgivelserne.

Sportsbegivenheder
I løbet af sommeren er der adskillige store sportsevents i det nordsjællandske. For eksempel kan man i juni opleve en hel weekend med vandsport i Lynæs under Lyn-X Open og triatlon til Ironman 70.3 European Championships i Helsingør. En noget mere kuriøs sportsgren, der kan opleves til august, er polo til hest på stranden, når Scandinavian Beach Polo World Cup vender tilbage til Hornbæk.

Overnatning
Hoteller, campingpladser, vandrehjem, bed & breakfast, feriehuse. Der er ikke den overnatningsmulighed, man ikke kan finde i Nordsjælland. Så det er bare om at træffe sit valg.

Flere annoncer