Annonce
26/01-18 08:49; Opdateret: 06/02-18 15:21

7 fede funktioner: Det ligner et moderne armbåndsur, men…7 fede funktioner: Det ligner et moderne armbåndsur, men…

Samsungs nyeste smartwatch ligner et moderne designerur, men kan hjælpe dig med – næsten – alt i din hverdag. Du kan endda bruge Spotify offline, så er du ikke længere afhængig af din mobil, når du vil høre dine playlister.

Smartwatches er i rivende udvikling. For blot få år siden var det kun de mest teknologisk interesserede, der kastede sig ud i at have de nye ‘wearables’ på håndleddet. I dag skifter mange til et intelligent ur, når det gamle skal skiftes ud – eller køber ganske enkelt et ekstra ur, da smartwatches afløser mange af de andre gadgets, vi i dag bruger i vores liv.

Læs mere om Samsung Gear S3 her

Derfor er det også sjældent, at brugere af smartwatches vender tilbage til et helt almindeligt ur. Det har Peter Engels Ryming, der er redaktør på Input Magazine, oplevet både som professionel gadgetekspert og som privatperson:

»Jeg har aldrig hørt om nogen, som havde et smartwatch, men som ikke syntes, at det var enormt bekvemt, og derfor gik tilbage til den gammeldags model,« forklarer tech-eksperten.

En af årsagerne til, at smartwatches bliver stadig mere populære er, at de nye modeller også er skabt med designet for øje. Samsungs Gear S3 er et godt eksempel: Det både føles som og ligner et rigtigt ‘gammeldags’ ur – og alt efter dit humør kan du selv vælge, hvilket design urskiven skal have. Og så får du en lang række uundværlige funktioner, du kender fra din mobil, når du køber et smartwatch, forklarer Peter Engels Ryming:

Jeg har selv et smartwatch, fordi der er flere funktioner, jeg har meget glæde af i hverdagen. Det er f.eks. afgørende, at man kan være mere uafhængig af sin telefon. Man får alle de vigtigste meddelelser op på håndleddet i stedet for at skulle have telefonen frem,« siger Peter Engels Ryming.

Tidligere har smartwatches været begrænset til kun at kunne arbejde sammen med mobiler med en særlig producent af mobilsoftware: Enten Apple eller Google Android. Det er ikke længere tilfældet med Samsung Gear S3, der kan ‘snakke’ med begge systemer – og denne nyskabelse har været medvirkende til, at uret vandt adskillige priser verden over som Årets Smartwatch 2017.

Læs mere uret på Samsung.dk her

Vi har her kigget nærmere på nogle af de roller, som det nye Samsung Gear S3 kan komme til at spille i dit liv.

Din nye DJ
Med Spotify Offline får du adgang til 40 millioner musiknumre, som du kan downloade til dine playlister. Din telefon behøver ikke engang, at være i nærheden eller være tændt, og uret kan rumme op til 4 GB. Det kræver Spotify Premium, at kunne anvende Spotify Offline. Samsung Gear S3 er kompatibel med smartphones med Android 4.4. eller nyere, med et RAM-memory på minimum 1,5 GB RAM, samt med smartphones med iOS 9.0 eller nyere.

Foto: Samsung

Din personlige træner
Hvor lang var cykelturen? Hvor hurtigt løb du? Hvordan var pulsen undervejs? Hvor høj er skibakken? Med Samsung Gear S3 bliver motion meget sjovere, når uret kan fortælle dig om frugten af dine anstrengelser.

Vejviseren over dem alle
Det er svært at være bedre end en GPS, når man skal finde vej, og med Samsung Gear S3 er du godt rustet til at finde og følge en planlagt rute. Med et vibrerende ur på håndleddet behøver du ikke længere stoppe og finde telefonen frem fra lommen, når du skal i en ny retning.

En smart sekretær
Vi får et utal af notifikationer og beskeder hver dag – og ofte er det ikke vigtigt nok til, at vi behøver, at hive mobilen frem. Med dit smartwatch kan du hurtigt afgøre, om du skal have mobilen frem.

Foto: Samsung

Din helt egen Voldborg
Husker du Henrik Voldborg fra DR Vejret? Med Samsung Gear S3 kan du føle dig opdateret, som havde du din egen meteorolog på armen, uanset hvor i verden du befinder dig. Det eneste, du må undvære, er sweateren.

Telefonassistent
Ringer din telefon? Så behøver du ikke kæmpe med at finde mobilen i lommen. Med Samsung Gear S3 kan du føre samtalen via urets mikrofon og højttaler, nærmest som du kender det fra PET-agenter, når de kommunikerer med hinanden.

Caddie på golfbanen
Desværre kan smartwatches ikke bære din golftaske. Men Samsung Gear S3 kan stadig forbedre dit spil, når det fortæller dig, hvor langt der er op til flaget. Samsung Gear S3 er en enkel og perfekt makker på golfbanen, der også holder styr på din score.

Flere annoncer