Annonce
07/03-17 10:25; Opdateret: 07/08-17 09:24

Dette er hemmeligheden bag delebilers succesDette er hemmeligheden bag delebilers succes

SUCCES. Det danske firma GreenMobility er blevet populære på at tilbyde miljøvenlige og praktiske delebiler.

GreenMobility står bag de nye delebiler i København. Se en video her, hvor nemt det er at bruge dem. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Sidste år dukkede et nyt firma op med delebiler i København, GreenMobility. Siden da er det gået strygende for forretningen, men det kan efterhånden være svært for almindelige brugere at vide, hvad der er forskellen på de firmaer, der udbyder delebiler.

Læs mere om delebilerne her

Men der er flere grunde til, at GreenMobilitys ’Din Bybil’ har succes, lyder det fra firmaet.

Hos os har vi fokus på, at det skal være let for kunderne. Let at blive oprettet, let at finde en bil og let at komme ud og køre. Samtidig dækker vi det største område, hvor du kan afslutte din tur, hvilket giver en bred dækning af brugernes behov. Vi ser dog konkurrencen som en positiv ting, som giver større udvalg for kunderne. Københavnerne har taget dele-bybiler til sig, og sammen dækker vi behovet dobbelt så godt”, siger Line Toftkjær Baltzer, Marketing Manager i GreenMobility.

Oprettelsen via hjemmesiden eller app’en ’Din Bybil’ er gratis, og den giver adgang til mere end 400 biler af mærket Renault Zoe, hvilket er Danmarks største flåde af elbiler.

Når man er i gang, betaler man kun for den tid, man kører – et minut koster 3,50 kroner, og et døgn koster 450 kroner.

Prøv din egen Bybil, og registrer dig nu - klik her

Denne løsning betyder, at hver bybil fortrænger mellem fire og 11 privatejede biler, hvilket er med til at spare på miljøet. Og som navnet antyder, er det en af GreenMobilitys mærkesager.

På trods af at København er kendt som en cykelby, opstår behovet for en bil stadig. Bybiler på el reducerer støj, forurening og parkeringsproblemer i forhold til privatejede biler på benzin og diesel. Vi kan med vores dele-ordning hjælpe til at gøre vores by til et bedre sted at leve, og netop den grønne tilgang er en del af GreenMobility's DNA”, siger Line Toftkjær Baltzer.


Flere annoncer