Annonce
13/12-16 00:00; Opdateret: 09/10-17 14:52

Gaveguide: 4 gode julegaveidéer til mændGaveguide: 4 gode julegaveidéer til mænd

Ønsker han sig igen ikke noget? Eller vil du gerne overraske ham med med en speciel gave? Det kan være svært at finde på gaver til mænd, men her kan du blive inspireret.

storybild


Sko til det skarpe look
Giver du ham et par gode sko, går du højst sandsynligt ikke galt i byen. Vælg for eksempel nogle fede sneakers til hverdag, et par lune og robuste vinterstøvler, så han kan komme sikkert gennem sne og sjap eller et par klassiske lædersko med snører, han allerede kan hoppe i nytårsaften.

Mulighederne er mange, så du kan roligt give dig i kast med skokøbet.

Hent mere inspiration til dine julegaver her

Pift garderoben op
Bløde pakker under juletræet er ren fryd. Giv eksempelvis en skjorte, der er grundstenen i enhver herregarderobe. Vælger du en i en klassisk og tidsløs farve, vil han kunne bruge den i alle sammenhænge, men du kan også give ham en af sæsonens trendy skjorter i denim, tern eller med mønster.

Lune og lækre strik hitter også særligt nu. De kan bruges både til hverdag, men også til festlige lejligheder, hvor det ser ekstra cool ud under en habitjakke.

Lad ham dufte dejligt
Alle kan bruge en skøn duft – også mænd. Det giver lidt ekstra luksus i hverdagen og fuldender hele hans outfit og udtryk, og så kan du også nyde godt af en velduftende mand.

Vælg for eksempel en af de klassiske og tidsløse signaturdufte, der er evigt populære, eller kig efter de store modehuses ikoniske dufte. Du kan også gå efter en af dem med de flotte flakoner, som vil pynte lidt på badeværelseshylden.

Lækkert læder og varm uld
Vinteren er lig med accessories. Det kolde vejr kalder på masser af lune sager. Giv ham for eksempel et par lækre læderhandsker eller et stort uldtørklæde, så han kan holde varmen de kolde dage.

Andet tilbehør i god kvalitet, som eksempelvis en cool lædertaske til computeren eller en pung, vil han også få glæde af hver dag. Vælger du flere forskellige ting, så prøv at holde dem i samme nuancer. Det giver et fedt look.

Vil du have endnu mere inspiration til dine julegaver, så besøg Magasins blog Ajour, hvor du kan finder masser af inspiration til julens gavehit til både venner og familie.

Flere annoncer