Annonce
28/07-15 09:54; Opdateret: 07/08-15 09:39

Bliv synlig i den digitale tidsalderBliv synlig i den digitale tidsalder

Tiderne har ændret sig for fysiske forretninger i den digitale tidsalder, men hvordan skal man tilpasse sig?

Bildstrecke im Grossformat »

De sidste mange år er der sket en drastisk forandring i, hvordan vi som forbrugere køber vores produkter. Vi er gået fra at gå ned til vores lokale købmand, tøjforretning eller skoforhandler og personligt køber vores produkter, til at vi køber størstedelen af vores hverdagsting på nettet.

Dette giver ofte store udfordringer for fysiske forretninger og specielt for nystartede og små virksomheder, der skal ændre deres tankegang til at være optimeret til en digital verden. Man skal tænke på hjemmesider, SEO (search enginge optimiztion eller søgemaskineoptimering) og mobiloptimering, da de fleste mennesker i dag, er på nettet og køber deres varer via smartphones.

Læs hvordan du kan gøre dig mere synlig

Et gentagende problem for forretningerne er - hvordan får jeg kunderne ned i forretningen? Men måske skulle man hellere stille spørgsmålet - hvordan tilpasser jeg mig den nye tidsalder?

Det hele handler om synlighed
Hvis man gerne vil sælge sine varer på nettet, gælder det om at blive set og hørt. Men hvilke muligheder findes der for at gøre sig synlig, og hvor skal man finde dem???

Få hjælp til mere synlighed her

Der er mange forskellige muligheder, og der er et utal af virksomheder, der tilbyder deres hjælp for at gøre din virksomhed mere synlig på nettet, men for det meste er det for dyrt for en lille eller nystartet virksomhed.

En anden måde, hvorpå man kan gøre sin virksomhed eller ens varer mere synlige, er gennem en annonceringside, der hjælper virksomheder ved at blive set på flere digitale kanaler.

Nem og hurtig markedsføring i den digitale tidsalder
En af disse annonceringsplatforme er Tilbud-Udsalg.dk, der igennem forskellige kanaler som Facebook, Twitter, Google (SEO), aviser og ugeblade forbinder virksomheder med kunder.

Her kan virksomheden selv oprette sine produkter eller tilbud på en platform, hvor mange forbrugere og kunder ser dem. Dermed bliver man nemt og billigt synlig på de digitale medier, samtidig med at man selv er tovholder sin kampagne.

Tilbud-Udsalg.dk adskiller sig ved, at der ikke er nogen mellemled, så de penge man tjener på deres platform, går direkte til virksomheden. Derudover driver Tilbud-Udsalg kunderne direkte ned i den fysiske forretning, hvor man skal hente varerne. Man kan nærmest kalde det for en henvisningsside. Det gør, at det er en win-win situation for alle. Kunderne får billigere produkter, og forretningerne får kunderne ned i deres forretning, hvor de kan lave mersalg og kundepleje, så kunderne kommer igen.

Tilbud-Udsalg.dk har mange forskellige kategorier, så lige meget hvilket produkt din virksomhed sælger, kan det findes her. Det er nemt at oprette en annonce som virksomhed - det kan nærmest gøres på 5 minutter.

Prøv at oprette en annonce her

Her er nogle af de kategorier, der findes på Tilbud-Udsalg.dk:
- Rejser
- Beauty og skønhed
- Restauranter og caféer
- Sko og modetøj
- Frisører
- Fitness og wellness
- Sushi takeaway og Pizzatakeaway
- Og mange mange flere

Hvad tænker du..?
Flere annoncer