Annonce
10/07-16 09:46; Opdateret: 10/01-17 14:12

Serier for enhver smag over sommerenSerier for enhver smag over sommeren

STREAMING. Uanset om du er til storslået magi, tankevækkende historisk drama eller knivskarpe hackere, er der en serie til dig på HBO Nordic.

Bildstrecke im Grossformat »

’The Magicians’ (Hele første sæson kan ses nu på HBO Nordic)
Vil du gerne imponeres af special effects og fortabe dig i en magisk fantasiverden, er dette serien til dig. Hovedpersonerne er elever på skolen Brakebills University, hvor de lærer at bruge deres evner som troldmænd og –kvinder, hvilket ikke går stille for sig.

Serien er baseret på amerikanske Lev Grossmans bestseller-trilogi, og det er endda forfatteren selv, der har stået for manuskriptet til serien, hvis anden sæson er sat til at få premiere næste år.

Prøv HBO gratis i 2 måneder allerede NU:
Send en sms med teksten HBOMX til 1272 og indtast den kode, som du modtager på sms på hbonordic.com

’Roots’ (havde premiere på HBO Nordic den 31. maj)
I 1700-tallet blev den unge mand Kunta Kinte taget til fange i Gambia og bragt over Atlanten til USA. Historien om ham og det amerikanske slaveri blev oprindeligt lavet til en tv-serie i 1977, men nu er der altså blevet lavet en ny version af det historiske drama.

Er du historisk interesseret, er der ingen undskyldning for at lade være med at se ’Roots’, og selv hvis historie ikke tiltaler dig, burde serien være garanteret stærk underholdning. Der er nemlig utallige prisbelønnede skuespillere i castet – blandt andre Laurence Fishburne og Forest Whitaker.

’Mr. Robot’ (Premiere på HBO Nordic den 1. juli)
En fiktiv serie sat i nutiden om en anarkistisk hackergruppe, der kæmper mod verdens kapitalister. Hvis denne beskrivelse tiltaler dig, har du fundet din nye serie. Det er nemlig baggrunden for ’Mr. Robot’, der har vundet en Golden Globe for årets bedste dramaserie.

Hovedpersonen er et ungt computergeni (Rami Malek), der lider af social angst og selvmedicinerer sig med stoffer, men er eminent til at hacke. En dag bliver han kontaktet af en mand, der kalder sig Mr. Robot og inviterer ham med i en anarkistisk gruppe af hackere. Serien har for øvrigt både Christian Slater og danske Stephanie Corneliussen på rollelisten.


Du kan streame alle sæsoner af disse serier samt mange flere på HBO Nordic
.

Prøv HBO gratis i 2 måneder allerede NU:
Send en sms med teksten HBOMX til 1272 og indtast den kode, som du modtager på sms på hbonordic.com

(Det koster alm. sms takst. Tilbuddet gælder kun for nye kunder og der er kun én kode pr. mobilnummer. Efter 2 måneders prøveperiode fortsætter abonnement til 79 kr./md. Hvis du vælger at opsige dit abonnement, inden prøvetiden udløber, så bliver du ikke opkrævet noget beløb)

Se traileren til The Magicians her:

Se traileren til mini-serien "Roots" her:

Se traileren til "Mr. Robot" her:

Flere annoncer