Annonce
25/09-17 10:38; Opdateret: 01/11-17 11:35

Sådan fik Cecilie råd til en Chanel-taskeSådan fik Cecilie råd til en Chanel-taske

Ikke alle piger har en ægte Chanel-taske derhjemme, da de ikke er helt billige. Men Cecilie har fundet en måde, hvorpå hun kan tjene penge på sit brugte tøj, så hun kan få råd til sin yndlingstaske.

storybild

Foto: Tradono

Mange ved ikke, at der kan være guld at hente ved at sælge de gamle ting i klædeskabet eller de gamle møbler, som man alligevel vil skifte ud med noget nyt.

Det er både dårligt for miljøet og koster også penge, hver gang sæsonen kræver udskiftninger i klædeskabet, eller indretningsmoden skifter. Det fandt blandt andre 20-årige Cecilie fra Søborg ud af. Hun havde opdaget Tradono, hvor det er enkelt sælge ud af sine ejendele. På forhånd havde hun allerede en mental gulerod, og det hjalp hende til at tjene hele 11.000 kr. ved at sælge ud af sin garderobe på Tradono:

Prøv selv app'en Tradono her

»Jeg fik en sindssyg idé om, at jeg gerne ville købe en Chanel-taske, så jeg gik ind på Tradono og fik sat rigtig mange af mine ting til salg. Jeg var ikke så optimistisk, og tænkte 'jeg får helt sikkert solgt det her' - det var mere, sådan, ‘jeg sætter det bare til salg, og så får vi at se, hvad der sker’. Og lige pludselig, 1-2-3, havde jeg bare fået solgt for omkring 11.000 kr. på en måneds tid, og så stod jeg med en Chanel-taske i hånden.«

Cecilies bedste tip til at komme hurtigt af med det gamle er at vise flere ting, når køberne alligevel er kommet forbi ens hjem – for det kan sagtens føre til mersalg. Det kan også betale sig at gøre noget ud af sin shop på Tradono ved f.eks. at style tingene pænt eller hænge dem flot op, fordi man så lettere kan vise alt, hvad man har.

Foto: Tradono

Jeg havde en køber, som gerne ville købe nogle bukser. Hun kom hjem til mig for at prøve dem, og på vejen hen til mig havde hun så været inde at kigge på min profil på Tradono. Hun prøvede bukserne, som hun godt kunne lide, og samtidig spurgte hun så lige ind til tre bluser og en sweater, som hun også gerne ville prøve, så det fik jeg også solgt. Det var rigtig fedt," fortæller Cecilie.

Gennem Tradono-appen er der også mulighed for at dele sin 'shop' med sine venner. Dermed er der også lagt op til at lave konkurrencer med sine venner, hvor man f.eks. kan konkurrere om, hvem der kan sælge mest i løbet af en måned. Måske viser det sig, at denne måned er den perfekte måned at få ryddet ud i, for så bliver der både overskud til at spare op og plads til din nye efterårsgarderobe. Måske kan du endda sælge for flere penge end Cecilie?

Flere annoncer