Annonce
13/02-17 09:56; Opdateret: 25/10-17 14:10

Sådan undgår hele familien langsom internetSådan undgår hele familien langsom internet

Behovet for en stabil internetforbindelse bliver større som følge af et øget krav i samfundet. Derfor skal man have en skarp internetpakke, så hele familien kan være på nettet samtidig.

storybild

Det er vigtigt at have en lynhurtig internetforbindelse, så dine film ikke går i stå i midten af handlingen. Det kan fibernet sørge for.

Vi kender det alle. Man sidder og streamer en film på internettet eller spiller et spil, og pludselig fryser det hele til is med beskeden: ”Loading...”. Det kan give enhver lyst til at rive sig frustreret i håret.

Få hurtig fibernet fra Eniig her

Men der er kamp om internettet. Det er ikke usædvanligt, at hele familien bruger forbindelsen i huset samtidig, og måske har et af børnene et par venner på besøg, som også er koblet på internettet.

Det kræver derfor en stærk internetpakke, hvis det hele skal køre som smurt.

Med Waoo Fiber Extra fra Eniig får I internetpakken, hvor I ubekymret kan lade hele familien være på internettet og samtidig være sikre på, at der er kapacitet nok til alle.

Pakken er helt ideel, hvis der er flere børn i huset, og up- og download-hastigheden er på hele 300/300 Mbit/s.

Prøv at sammenligne det med den hastighed, I har derhjemme nu. Kommer I fra en internethastighed på 10/2 Mbit/s, som er normal i mange husstande, vil det føles som at komme fra en hestevogn til en Ferrari, når man prøver 300/300 Mbit/s.

Med Waoo Fiber Extra får I præcis den hastighed, I betaler for, og der kan streames film og musik, spilles online og uploades billeder og store filer helt uden ventetid eller udfald.

Internet over alt
Men det er ikke kun det voksende brug af internet inden for hjemmets fire vægge, der stiller større krav til en stærk forbindelse.

Behovet for internetkapacitet fordobles hvert år, og det skyldes ikke mindst den digitale kommunikation til og fra offentlige myndigheder, hvor eksempelvis flere besøg hos lægen eller på sygehuset nu kan klares via en videoforbindelse på computeren.

Samtidig er det store ”Internet of Things” på vej ind over os, hvor køleskabe, kaffemaskiner og ting fra dit tøj begynder at snakke sammen og udveksle data på kryds og tværs – og så nytter det ikke noget, at man er strandet med en ældgammel, langsom internetforbindelse.

Med fiberbredbånd fra Eniig får I det, der skal til, der skal til for at ride med på bølgen.

Få hurtig fibernet fra Eniig her

Flere annoncer