Annonce
02/12-16 09:06; Opdateret: 02/12-16 13:00

Video: Nikita og Twerk Queen læser op fra årets frækkeste bogVideo: Nikita og Twerk Queen læser op fra årets frækkeste bog

Julegaveræset er gået igang, og det er ikke altid nemt at finde den rigtige jule- eller adventsgave. Nikita Klæstrup og Twerk Queen hjælper dig videre og har kigget nærmere på årets frækkeste læseoplevelse.

Vi kender alle følelsen af at mangle inspiration til julegaverne. Den årlige tilbagevendende følelse af uvidenhed om, hvad der er den perfekte gave – for vi vil nødigt skuffe vores nærmeste. Bogserien Calendar Girl er et rigtig godt bud på en jule- eller adventsgave.

Nikita Klæstrup er endda sikker på, at hendes farmor vil synes, at den er et hit som julegave: "Min farmor ville synes, at det var amazing. Hun er en sjov type”.

Og bogen Calendar Girl henvender sig netop til den sjove type, der godt kan lide lidt fræk læsning til de sene aftentimer.

Tag quizzen om Calendar girl og vind alle 4 bøger

Bogen har taget USA med storm, og den forventes at lægge under rigtig mange danske juletræer i år. Mia Saunders er bogens hovedperson, og hun tager konceptet sugardating skridtet videre.

Nikita Klæstrup og Twerkdronningen ser bogen som læsning, hvor man bare ”kan slå hjernen fra”.

Twerk Queen anbefaler den især til kvinder, der er blevet taget i at onanere i biografen til 50 Shades of Grey.

Bogens hovedperson, Mia Saunders, er blot en 24-årig servitrice med skuespillerdrømme, da hun pludselig ser sig selv arbejde for Esquisite Escorts. Her skal hun det næste år hver måned date en ny mand i en ny by.

Mia finder hurtigt arbejdet udfordrende, men det er samtidig også indbringende med flere forføreriske facetter. Hun lever et luksuriøst liv, hvor hun møder tiltrækkende mænd, og hun må kæmpe for ikke at forelske sig – Mia har nemlig en vigtig mission, der skal fuldføres.

Twerk Queen og Nikita taler om bogen, og det må være en af de STORE samtaleemner, de har gang i.

Twerk Queen mener, at der er paralleller til Hollywood-storfilmen Pretty Woman.

Calendar Girl er altså historien om en ung kvinde, hvis liv pludselig tager en helt uventet drejning. Bogen skildrer en anderledes og dragende livsstil, der i høj grad er oppe i tiden med konceptet sugardating.

Bogen er et rigtig godt bud på den perfekte julegave til kvinden i din familie. Enten til din søster, din sjove moster eller til din bedstemor, der lige skal have peppet tilværelsen på plejehjemmet lidt op.

Læs mere om bogen her

Flere annoncer