Annonce
11/08-15 14:16; Opdateret: 19/08-15 15:42

Er det her verdens største minibil?Er det her verdens største minibil?

Opel KARL er en af de mindste i Opel-familien, men den virker større, og det er den faktisk også indeni.

Den indiskutable sandhed er, at Opel KARL kun er 3,6 meter lang. Men det tror man ikke på. Hverken når man ser den eller sidder indeni. Fra bagende til køler er der tænkt over, hvordan man kan skabe en så stor kabine som muligt, så fem voksne mennesker kan transporteres i KARL på en komfortabel måde.

En voksen mand på bagsædet
Fx er a-stolpen placeret så langt ind over forhjulet som muligt, samtidig med at baghjulet, som passagererne på bagsædet sidder ovenpå, er placeret så langt bagud som muligt. Det gør altså, at en voksen mand på 195 cm snildt kan sidde på bagsædet. Bare den lille information gør, at tilnavnet ‘verdens største minibil’ ikke er helt i hegnet.

Rummelighed, komfort og design
Selvom Opel KARL kun er 14 centimeter længere end Volkswagen UP!, ser den større ud på vejen. For- og baglygters placering gør bilen visuelt bred, og de lange, vandrette linjer på siden gør den lang at se på. Det skaber et flot og homogent design.

LÆS OGSÅ: Vind den helt nye KARL i et helt år

“KARL kombinerer gode pladsforhold og brugervenlighed, pakket ind i flot og gennemtænkt design,” siger Jesper Herman, der som bildesigner dagligt arbejder med de største bilproducenter rundt om i hele verden. Opels designere har altså formået at have fokus på både rummelighed, komfort og design, da de udviklede KARL.

LÆS OGSÅ: Veludstyret mini er meget bil for pengene

LÆS OGSÅ: Ny minibil er proppet med udstyr

LÆS OGSÅ: Bilen til den afsindig lave leasingpris


Hvad tænker du..?
Flere annoncer